Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Apotheekmedewerker

Apotheekmedewerker

Scheemda Zorg / welzijn MBO

02-04-2024 08:38
Referentie:1548591653

Algemeen

Wij zoeken een apotheekmedewerker voor Apothekengroep Groningen, locatie Scheemda.
Ook een apothekersassistent nodigen wij uit om te solliciteren.
We bieden een functie met uitzicht op een vast dienstverband.
De baanomvang is in overleg 20-28 uur per week.

Apothekengroep Groningen
Op slechts 25 minuten rijden vanaf de stad Groningen is de zelfstandige Apotheek Scheemda gevestigd, de grootste apotheek van Apothekengroep Groningen. De Apothekengroep Groningen bestaat uit 10 apotheken en vele uitdeelposten in de provincie Groningen. O.a. Apotheek Winsum, Eemsmond, Het Dokhuis en Stadskanaal horen bij de groep. De apotheken zijn gezamenlijk gecertificeerd en werken samen op het gebied van bereidingen, herhaalservice en central filling. Een aantal apotheken is uitgerust met een medicijnrobot, track en trace en medicijnlockers. Met de verschillende huisartspraktijken in de verzorgingsgebieden werken ze nauw samen.

Wat wij verwachten
Wij zoeken een enthousiaste medewerker voor de locatie Scheemda die flexibel en stressbestendig is ingesteld en daarnaast over een positieve houding beschikt. De werkzaamheden van het medewerkersteam bestaan uit allerlei logistieke taken zoals het uitpakken en opruimen van de bestelling in de robot en/of ladekasten, retourorders verwerken en voorraadbeheer. Daarnaast maken de medewerkers dagelijks een groot aantal herhaalrecepten klaar die naar de verschillende uitdeelposten of collega-apotheken van de Apothekengroep Groningen gaan en ondersteunen zij de collega’s waar mogelijk.

Wat wij bieden
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan voor 20 – 28 uur per week, aanvang in overleg maar in principe per direct. Het contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd maar het doel is echter het aangaan van een langdurige samenwerking. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apotheken.

Contact
Spreekt deze baan jou aan? solliciteer direct met CV en een korte toelichting en wij nemen contact met jou op.
Voor meer informatie kun je ook zelf contact met ons opnemen en vragen naar Ewoud de Roos, Medical Square op 06 83637630. Of kijk op onze website www.medicalsquare.nl

Informatie

Locatie Scheemda
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Ewoud de Roos

Bereikbaar via:

ewoud@medicalsquare.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5