Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

11 februari 2020

Voorkom griep op de werkvloer

Lees bericht
3 februari 2020

Goed gezond? Meer kans op een baan

Lees bericht
16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
Home / Diensten / Financiering

Financiering

Wij voorfinancieren de lonen en uw marge, ook al is de factuur nog niet betaald door uw debiteuren (klanten). Zo heeft u geen startkapitaal nodig om uw uitzendbureau te starten of uw backoffice door ons te laten ontzorgen.

 

Wilt u meer info?

Géén instapfee

Flexsupport is supporter van flexwerk. In onze overeenkomsten trekken wij die flexibiliteit door. Wanneer u met ons samen gaat werken, stellen we een samenwerkingsovereenkomst op waarin we, onder andere, de verplichtingen over en weer vastleggen. In die samenwerkingsovereenkomst wordt géén instapfee opgenomen. De reden daarvoor is dat wij het starten van een onderneming in de uitzendbranche makkelijk willen maken. Ook is een minimaal aantal uitzenduren op jaarbasis geen verplichting bij Flexsupport. Zo ontzorgen wij u optimaal.

 

Startkapitaal

Vaak is er een behoorlijk kapitaal of een flinke investering nodig om een bedrijf te starten. Om een uitzendbureau of detacheringsbureau te starten is dat niet meer nodig! Flexsupport heeft in de loop der jaren een gezonde financiële positie opgebouwd en kan daardoor lonen van flexwerkers van startende uitzendbureaus direct betalen nog voordat de factuur geïnd is.

 

Marge

Vanwege onze financiële positie keren wij de door het uitzendbureau gemaakte marge na afloop van de periode uit aan het betreffende uitzendbureau. Het uitzendbureau ontvangt na afloop van de periode een overzicht met alle gemaakte uren van de flexwerkers die zijn uitgezonden via betreffende uitzendbureau. Dat overzicht resulteert in een totaalbedrag aan marge. Dat bedrag aan marge wordt uitgekeerd op de eerstvolgende werkbare donderdag. Ook nu wachten wij niet op betaalde facturen, maar financieren wij dit vooraf. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

Over hoe wij omgaan met niet betalende klanten leest u meer op onze pagina over debiteurenbeheer.