Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
13 december 2019

Nieuwe collega: Leonie Schuurman

Lees bericht
26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
Home / Assen

Backoffice uitzendbureau Assen

Assen is de hoofdstad van provincie Drenthe en de afgelopen jaren enorm gegroeid. Assen ligt in één van de zes stedelijke netwerken die Nederland kent, en is onderdeel van het samenwerkingsverband regio Groningen-Assen. De provinciestad staat bekend om de TT, het jaarlijkse motorrace evenement op het TT-Circuit Assen, zijn historische binnenstad en het Asserbos; een van de oudste bossen in Nederland.

Backoffice voor starten eigen uitzendbureau

Wij hebben in Assen een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

-Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

-Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

-Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig en bespaart u veel tijd en biedt u meer zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport in Assen. Een offerte opvragen kan gemakkelijk via onze website.  Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.