Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
22 november 2019

Aantal banen groeit

Lees bericht
14 november 2019

Uitzendbureau belangrijk bij vinden baan

Lees bericht
Home / Emmen

Backoffice uitzendbureau Emmen

Emmen is de hoofdstad en tegelijk de grootste gemeente van de provincie Drenthe.
Bij het woord ‘Emmen’ denkt u waarschijnlijk meteen aan dierenpark Wildlands. Dit is de reden dat de stad Emmen ook wel ‘Vlinderstad’ wordt genoemd.
Met meer dan 1000 hectare industrieterrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland en vormt het een van de economische kernzones van deze regio.

Ligging Emmen

Kenmerkend voor de stad is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, dat ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd, die door stedenbouwkundige Niek de Boer werd ontworpen eind jaren 60. Dankzij dit ontwerp zijn er grote groene ruimtes in en tussen bebouwde gebieden. Emmen heeft ook in de omgeving vele groenstroken, bossen en essen.  Met meer dan 1000 hectare industrie-/bedrijventerrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland. Door de ligging heeft Emmen ook een goede verbinding via de A31 met Duitsland.

 

Supporter van flex

Wij hebben in Emmen een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Emmen optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Emmen. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.