Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
13 december 2019

Nieuwe collega: Leonie Schuurman

Lees bericht
26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
Home / Emmen

Backoffice uitzendbureau Emmen

Emmen is de hoofdstad en tegelijk de grootste gemeente van de provincie Drenthe.
Bij het woord ‘Emmen’ denkt u waarschijnlijk meteen aan dierenpark Wildlands. Dit is de reden dat de stad Emmen ook wel ‘Vlinderstad’ wordt genoemd.
Met meer dan 1000 hectare industrieterrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland en vormt het een van de economische kernzones van deze regio.

Supporter van flex

Met meer dan 1000 hectare industrie-/bedrijventerrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland. Door de ligging heeft Emmen ook een goede verbinding via de A31 met Duitsland.

Wij hebben in Emmen een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Emmen optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Emmen. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.