Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
13 december 2019

Nieuwe collega: Leonie Schuurman

Lees bericht
26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
Home / Groningen

Backoffice uitzendbureau Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en is ook de grootste stad van noordelijk Nederland. Het is de zeven na grootste stad van onze land en vervult een centrumfunctie voor het noorden. Groningen staat bekend om de Martinitoren, maar nog meer als studentenstad. Groningen heeft zo’n 50.000 studenten!

Flexwerk is ideaal in een studentenstad

De backoffice van Flexsupport is ideaal voor zo’n studentenstad als Groningen. Met onze diensten kunt u ieder gewenst moment studenten inzetten voor uw bedrijf. Het enige dat u hoeft te doen is de gewerkte uren doorgeven. Omdat Flexsupport Groningen optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

Wij hebben in Groningen een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Groningen optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling. De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Groningen. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.