Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
13 december 2019

Nieuwe collega: Leonie Schuurman

Lees bericht
26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
Home / Leeuwarden

Backoffice uitzendbureau Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland, maar tevens ook de grootste stad van de Friese Elf Steden. Er is een aantal hoofd- en regiokantoren gevestigd van grote dienstverlenende ondernemingen en ook meerdere grote callcenters.

Backoffice in de regio

Wij hebben in Leeuwarden en de omliggende regio een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Leeuwarden optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Leeuwarden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.