Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Specialist Service & Beheer Financieren Grootzakelijk REMOTE

Specialist Service & Beheer Financieren Grootzakelijk REMOTE

Utrecht Financieel / accountancy, Overige HBO

11-09-2023 13:11
Referentie:1532178259

Algemeen

Wil jij, in nauwe samenwerking met accountmanagers en collega financieringsspecialisten, onze meest veeleisende zakelijke klanten bedienen? Deze rol heeft een aanzienlijke impact, omdat je andere belanghebbenden ontzorgt, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken, vaak van commerciële aard.

Jij & jouw verantwoordelijkheden

Als Specialist Service & Beheer Financieren richt je je voornamelijk op service en beheer voor onze complexe zakelijke klanten, vooral die in de categorie Grootzakelijk. Je ondersteunt deze klanten door kredietdocumentatie op te stellen, zorgt voor tijdige hertaxaties van onroerend goed objecten en verwerkt leaseaanvragen in overeenstemming met de wensen van verschillende stakeholders. Bovendien speel je een rol bij de uitvoering van wijzigingen in leningen en kredieten en faciliteer je de uitboekingen van geaccepteerde offertes. Je biedt ook ondersteuning bij verschillende taken in het beheer van klanten in de afdeling Financial Restructuring & Recovery. Tot slot analyseer en verwerk je aanvragen voor klanten met een GZ-klantbediening en een obligo van minder dan €1 miljoen.

Samenwerken om meer te bereiken

Wij geloven in de kracht van diversiteit. Juist door verschillende perspectieven te combineren, worden we een betere bank. We zijn benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Service en Beheer Financieren.

Je toekomstige collega’s kijken uit naar je komst. Ze zullen je hulp goed kunnen gebruiken bij het optimaliseren van de samenwerking met verschillende belanghebbenden om onze klanten optimaal te bedienen. Samenwerking is onze aanpak; we vormen één toegewijd team binnen de organisatie. Over de Organisatie gesproken: we zijn een Nederlandse bank die actief is in 38 landen, met meer dan 9,5 miljoen klanten. Samen met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen voldoende en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Jij & jouw vaardigheden

  • Een hbo/wo-diploma, bij voorkeur in een bedrijfseconomische of juridische studierichting.
  • Minimaal één jaar werkervaring in een zakelijke functie.
  • Vakinhoudelijke kennis op het gebied van financieren.
  • Sterke focus op efficiëntie in werkzaamheden en de bereidheid om het verbeterpotentieel zowel bij jezelf als in het team te benutten.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Informatie

Locatie Utrecht
Branche Financieel / accountancy, Overige
Benodigde opleiding HBO

Recruiter

Aschraf Recruiter

Bereikbaar via:

info@talentnu.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5