Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

11 februari 2020

Voorkom griep op de werkvloer

Lees bericht
3 februari 2020

Goed gezond? Meer kans op een baan

Lees bericht
16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
Home / Diensten / Support

Support

Flexsupport is de HR kennisdesk van u als intermediair. Flexsupport voldoet aan alle gestelde eisen voor het uitzenden van flexwerkers. Zo kunt u met een gerust hart uw uitzendbureau laten ontzorgen door de backoffice door ons uit te laten voeren.

 

Wilt u meer info?

Uitzendbureau avond

Jaarlijks organiseren wij in het voorjaar een avond voor de intermediairs waar wij zaken mee doen. Op deze avond praten wij de intermediairs bij over wet- en regelgeving en worden de Flexsupport Awards uitgereikt in drie categorieën. Het bureau met de meeste omzet, de snelste stijger en het bureau dat het meest doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een avond vol kennis delen en relaties opbouwen.

 

Uitzendbureau Event

Flexsupport is één van de drie initiatiefnemers van het Uitzendbureau Event. Met dit jaarlijkse Event voor alle uitzendondernemers in Noord-Nederland willen wij uitzendondernemers inspireren en nieuwe kennis delen. Zo kunnen we als sector inhoud geven aan groei. Het afgelopen Event op 10 oktober 2019 was weer een succes met ruim 120 gasten uit de regio. Bekijk hier de after movie.

 

Dankzij ons team en onze dienstverlening komen u en uw klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. U kunt zich volledig focussen op het plaatsen van flexwerkers bij uw opdrachtgevers. U de match, wij de administratie!