Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Support

Support
backoffice uitzendbureau

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus is de HR kennisdesk van u als intermediair. Flexsupport voldoet aan alle gestelde eisen voor het uitzenden van flexwerkers. Zo kunt u met een gerust hart uw uitzendbureau laten ontzorgen door de backoffice door ons uit te laten voeren. Onze support ontzorgt!

 

Wilt u meer info?

Startdag

Ieder kwartaal organiseert Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus een startdag voor nieuwe uitzendbureaus bij Flexsupport. Op die dag behandelen we de ABU cao en gaan we in op de dienstverlening van Flexsupport. Via deze startdag geven wij (startende) ondernemers een vliegende start van hun onderneming en de samenwerking met Flexsupport.

 

Uitzendbureau avond

Jaarlijks organiseren wij in het voorjaar een avond voor de intermediairs waar wij mee samenwerken. Op deze avond praten wij de intermediairs bij over wet- en regelgeving en worden de Flexsupport Awards uitgereikt in drie categorieën. Het bureau met de meeste omzet, de snelste omzetstijger en het bureau dat het meest doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgen een award. Dit is een avond vol kennis delen en relaties onderhouden.

 

Uitzendbureau Event

Flexsupport is één van de drie initiatiefnemers van het Uitzendbureau Event. Met dit jaarlijkse Event voor alle uitzendondernemers in Noord-Nederland willen wij uitzendondernemers inspireren en nieuwe kennis delen. Zo kunnen we als sector inhoud geven aan groei. Het afgelopen Event op 10 oktober 2019 was weer een succes met ruim 120 gasten uit de regio. Bekijk hier de after movie.

 

Team

Wij hebben een betrokken en benaderbaar team voor u klaar staan om u te ondersteunen. Bij Flexsupport doen we niet aan keuzemenu’s, maar krijgt u direct een collega aan de lijn.  Dankzij ons team en onze dienstverlening komen u en uw klanten nooit voor onaangename verrassingen te staan. U kunt zich volledig focussen op het plaatsen van flexwerkers bij opdrachtgevers.

Contact opnemen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,7/5