Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Facturatie

Facturatie
uitzendbureau

Bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus factureren wij wekelijks de opdrachtgevers met een korte betaaltermijn. Boven de factuur staat het logo van uw uitzendbureau en in de footer onze gegevens. Zo is het voor de opdrachtgever duidelijk wie de debiteur is.

Wilt u meer info?

OnlineUUR

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, bouwen wij voor u een onlineUUR portaal. In dit portaal kunt u de gehele verloning én facturatie volgen van de flexwerkers en de opdrachtgevers. Het portaal wordt opgemaakt met uw logo en contactgegevens. Dit portaal kunt u koppelen aan uw eigen website. Op deze pagina leggen wij u meer uit over dit systeem.

 

Facturatieproces

Er is Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus veel aan gelegen om de facturatie op tijd en correct uit te voeren. Een juiste en snelle facturatie zorgt voor tevreden opdrachtgevers en foutloze facturen. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de onlineUUR omgeving van het uitzendbureau naar ons verloningssysteem. Woensdagmiddag versturen wij de factuur naar de opdrachtgever. De betalingstermijn is standaard 14 dagen bij Flexsupport. Bij hoge uitzondering kan er afgeweken worden naar een betaaltermijn van 28 dagen. Ook hierin supporten wij flex!

 

Debiteurenbeheer

Wanneer een opdrachtgever niet betaalt binnen de overeengekomen betaalperiode krijgt de opdrachtgever op dag 15 of 29 (afhankelijk van de betaaltermijn) een eerste herinnering. Waar nodig volgt zeven dagen later een tweede herinnering en wanneer een opdrachtgever zeven dagen later nog steeds de factuur niet heeft voldaan, volgt er een aanmaning. In de tussentijd zoeken wij (samen met de intermediair) contact met de wanbetalende opdrachtgever om tot een betaling of regeling te komen. Meer over ons debiteurenbeheer leest u op onze pagina over debiteurenbeheer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5