Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

11 februari 2020

Voorkom griep op de werkvloer

Lees bericht
3 februari 2020

Goed gezond? Meer kans op een baan

Lees bericht
16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
Home / Diensten / Facturatie

Facturatie

Met uw logo en naam versturen wij de factuur en de eventuele herinnering. Flexsupport staat voor transparantie en eenvoud. Deze kernwaarden komen ook in onze facturatie tot uiting.

 

Wilt u meer info?

OnlineUUR

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, bouwen wij voor u een onlineUUR portaal. In dit portaal kunt u de gehele verloning én facturatie volgen van de flexwerkers en de opdrachtgevers. Hiermee geven wij onder andere invulling aan transparantie. Het portaal wordt opgemaakt in uw huisstijl en logo. Dit portaal kunt u koppelen aan uw eigen website. Op deze pagina leggen wij u meer uit over dit systeem.

 

Facturatieproces

Er is Flexsupport veel aan gelegen om de facturatie op tijd en correct uit te voeren. Een juiste en snelle facturatie zorgt voor tevreden opdrachtgevers en foutloze facturen. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de OnlineUUR omgeving van het uitzendbureau naar ons verloningssysteem. Woensdagmiddag versturen wij de factuur naar de opdrachtgever. De betalingstermijn is standaard 14 dagen bij Flexsupport. Desgewenst kan er bij uitzondering afgeweken worden naar een betaaltermijn van 28 dagen. Ook hierin supporten wij flex!

 

Debiteurenbeheer

Wanneer een opdrachtgever niet betaalt binnen de overeengekomen betaalperiode krijgt de opdrachtgever op dag 15 of 29 (afhankelijk van de betaaltermijn) een eerste herinnering. Waar nodig volgt zeven dagen later een tweede herinnering en wanneer een opdrachtgever zeven dagen later nog steeds de factuur niet heeft voldaan, volgt er een aanmaning. In de tussentijd zoeken wij (samen met de intermediair) contact met de wanbetalende opdrachtgever om tot een betaling of regeling te komen. Meer over ons debiteurenbeheer leest u op onze pagina over debiteurenbeheer.