Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Informatie

Informatie voor uitzendbureaus

Informatie voor uitzendbureaus vindt u hier op deze pagina. Hier vindt u allerlei praktische informatie over Flexsupport backoffice en hoe wij uitzendbureaus en de backoffice kunnen ontzorgen.

 

Overweegt u om de backoffice van uw uitzendbureau uit te besteden? Wilt u een uitzendbureau starten? Of wil je een detacheringsbureau starten? Er komt heel veel op je af als beginnende uitzendondernemer. Zo zal je moeten investeren in software en backoffice administratie. Ook dient je marketing op poten gezet te worden, om ervoor te zorgen dat je herkenbaar en vindbaar bent. Naast dit dien je ook actuele kennis over wet- en regelgeving en het recruitmentproces hebben.  Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus heeft daar o.a. een whitepaper over geschreven. Vind hier alle informatie of kijk op de website van de ABU.

Verder vindt u hier informatie over wet- en regelgeving, documenten over financiën en administratie met betrekking tot uitzendbureau backoffice. Ook vindt u hier antwoorden op veelgestelde vragen en certificeringen voor uitzendbureaus. U kunt ook nieuwe flexmedewerkers aanmelden, kennismaken met ons team of video’s met praktische informatie over de uitzendbranche bekijken.

Mocht u geen antwoord op u vraag vinden? Neem dan contact met ons op.

Download whitepapers

De backoffice van uw uitzendbureau uitbesteden?

  • Alle voor- en nadelen van uitbesteden
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5