Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / ZZP bemiddeling

ZZP bemiddeling

Flexsupport, backoffice voor uitzendbureaus, ondersteunt uitzendbureaus in de bemiddeling van ZZP-ers. Met onze ondersteuning kunt u naast flexwerkers ook ZZP’ers op een juridisch correcte wijze en zonder financiering bemiddelen. Voor meer informatie over onze ondersteuning van ZZP-bemiddeling, bezoek onze ZZPsupport website.

Wilt u meer info?

Inschrijving

Via een online inschrijving komen alle gegevens van de bemiddelde ZZP’er en de inlenende opdrachtgever in ons systeem. De ZZP’er vermeld zijn bedrijfsgegevens en zijn all-inclusive tarief in de inschrijving en het bemiddelende uitzendbureau verzorgt de aanlevering van de opdrachtgevergegevens. De ZZP’er voegt bij de inschrijving alle benodigde documenten toe en zo kan Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus de bemiddeling starten. De opdrachtgever ontvangt een opdrachtbevestiging (namens het bemiddelende uitzendbureau) en de ZZP’er krijgt een werkbevestiging. Onderling sluiten de opdrachtgever en de ZZP’er ook een opdrachtovereenkomst af over de aanneming van het werk.

 

Periodieke controle

Iedere periode vraagt Flexsupport bij de betreffende ZZP’er opnieuw diverse documenten op. Het gaat hierbij om een recente WKA verklaring en een betaalbewijs samen met de polis van de aansprakelijkheidsverzekering. Zo borgen wij dat er ook echt sprake blijft van ZZP-bemiddeling en dat er geen werkgeverschap ontstaat.

 

Facturatie

De ZZP’er gaat aan de slag en declareert via het OnlineUUR systeem de gewerkte uren bij de opdrachtgever. Na goedkeuring van de opdrachtgever worden de uren verwerkt door Flexsupport. Zo ontstaat de factuur aan de opdrachtgever en wordt de factuur voor de ZZP’er opgebouwd. Na afloop van de periode krijgt de ZZP’er via self-billing zijn factuur en de bijbehorende betaling op zijn rekening gestort. Voorfinanciering door het uitzendbureau of wachten op factuurbetaling door de ZZP’er is niet nodig. Zo ontzorgen wij ook  de bemiddeling van ZZP-ers!

Maak vrijblijvend een afspraak

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5