Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Flexsupport Academy

Flexsupport
Academy

Flexsupport heeft een eigen Academy. In die Academy staat kennis delen centraal. We organiseren bijeenkomsten voor kleine groepen tot aan grotere Events voor de hele branche. Zo dragen wij ons steentje bij aan betere dienstverlening en de kwalitatieve ontwikkeling van de recruitment- en uitzendbranche.

Infosessie

Ieder kwartaal organiseren we een online sessie waarin we potentiële uitzendondernemers meer vertellen hoe je een uitzendbureau start. In deze sessie bespreken we grotendeels de inhoud van onze whitepaper: Hoe start je een uitzendbureau? Via deze laagdrempelige manier kunnen we geïnteresseerden meer vertellen over waar je rekening mee moet houden als je start met een uitzendbureau.

 

Startdag

Ieder kwartaal organiseert Flexsupport een startdag voor nieuwe klanten die net gestart zijn als uitzendbureaus met Flexsupport als backoffice. Op die ochtend behandelen we de ABU CAO en gaan we in op de dienstverlening van Flexsupport. Tevens bespreken we de do’s and don’ts in sales en recruitment. Met de kennis die we delen op deze ochtend geven wij (startende) ondernemers een vliegende start van hun onderneming en de samenwerking met Flexsupport.

 

SEU diploma

Flexsupport staat voor kennis delen en goed werkgeverschap. Onze collega’s zijn opgeleid als backoffice professional en hebben, onder andere, hun SEU diploma behaald. Tevens bieden wij startende ondernemers die via Flexsupport de backoffice uitvoeren de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief ook dit SEU diploma te behalen als intercedent. Hiermee vergroot je je kennis en kunde van recruitment en de ABU CAO.

 

Uitzendbureau avond

Jaarlijks organiseren wij in het voorjaar een avond voor de intermediairs waar wij mee samenwerken. Op deze avond praten wij de intermediairs bij over nieuwe en komende wet- en regelgeving en worden de Flexsupport Awards uitgereikt. Dit is een avond vol kennis delen en relaties onderhouden.

 

Uitzendbureau Event

Flexsupport is één van de vier initiatiefnemers van het Uitzendbureau Event. Met dit jaarlijkse Event voor alle uitzendondernemers in Noord en Zuid-Nederland willen wij uitzendondernemers inspireren en nieuwe kennis laten opdoen. In 2023 wordt al weer de 5e editie gehouden. Door dit initiatief kunnen we als sector inhoud geven aan groei. Kijk op de website van het Event voor meer informatie over de afgelopen edities en de komende editie.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5