Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Interne vacatures

Op deze pagina hebben wij een overzicht staan van al onze interne vacatures die we hebben bij Flexsupport. Wij zijn een groeiende organisatie en daarom hebben we regelmatig interne vacatures. Bekijk hieronder onze 2 vacatures

Werken in ons team?

Wil jij ook werken bij Flexsupport maar staat je vacature er niet tussen? Schrijf je in voor onze vacature alert en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Ontvang vacatures direct in je mailbox

Succes! Je ontvangt vanaf nu de nieuwste vacatures in je mailbox!

Waarom werken bij Flexsupport?

Bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus werken we in een leuke en gezellige werkomgeving waarin wij veel waarde hechten aan een goede teamcultuur. Bij ons geloven we in de kracht van een gebalanceerde werk- en levensstijl, en daarom hechten we niet alleen waarde aan hard werken, maar ook aan het creëren van een positieve werkomgeving. Naast de toewijding aan onze doelen, zien we teambuilding en ontspanning als belangrijke elementen om een hechte werkcultuur te bevorderen.

Bijvoorbeeld, ons kantoor is uitgerust met een gezellige airhockeytafel, waarmee collega’s even kunnen ontspannen tussen hun taken door. Dit biedt niet alleen een onderbreking van de dag, maar het bevordert ook de teamspirit. Het spelen van een potje airhockey brengt collega’s samen en creëert waardevolle banden, waardoor een positieve en coöperatieve sfeer ontstaat.

Waarom werken bij Flexsupport

Wij geloven dat een positieve werkomgeving waarin collega’s elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun volledige potentieel te bereiken, van vitaal belang is voor het succes van ons team. Als je deel uitmaakt van ons team, kun je niet alleen rekenen op uitdagende functies en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar ook op een gemeenschap waarin we samen successen vieren en streven naar groei, zowel professioneel als persoonlijk. We hechten waarde aan het stimuleren van een evenwichtige levensstijl en het bieden van de nodige middelen voor zowel je professionele als sociale welzijn.  Bekijk hier de interne vacatures van Flexsupport.

Contact opnemen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5