Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Interne vacatures

Op deze pagina hebben wij een overzicht staan van al onze interne vacatures die we hebben bij Flexsupport. Wij zijn een groeiende organisatie en daarom hebben we regelmatig interne vacatures. Bekijk hieronder onze 0 vacatures

Geen vacatures gevonden

Waarom werken bij Flexsupport?

Bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus werken we in een leuke, duurzame en gezellige werkomgeving. We hechten veel waarde aan een goede teamspirit en ons werk goed doen, zodat onze flexwerkers de juiste beloning krijgen voor het werk dat ze doen. We vinden het belangrijk om werk en privé in balans te hebben en faciliteren daarom onder andere het hybride werken.

Om een indruk te geven van wie wij zijn, hierbij wat feitjes. In ons kantoor staat een airhockey tafel om het begin van het weekend in te luiden. We lunchen(wandelen) samen en op de dinsdag betaald Flexsupport de gezonde lunch en als je wilt kun je iedere 6 a 8 weken op kosten van Flexsupport naar de masseur verderop in het pand om de nek- en rugspieren weer lekker los te laten maken. Ow ja, we werken daartussendoor aan het juridisch correct verwerken van de loonadministratie van ruim 800 flexwerkers en alles wat daarbij komt kijken. En dat is een beste klus als je het goed wilt doen!

Wij vinden het belangrijk om elkaar te helpen groeien in wie we zijn. Iedereen heeft ieder jaar een groeidoel en als team hebben we afdelingsdoelen die bijdragen aan het grote bedrijfsdoel: minimaal een 8 scoren op klanttevredenheid! Zo vormen we elkaar en helpen we elkaar groeien, zodat Flexsupport ook groeit. Kortom, we doen waardevol werk, met zijn allen samen!

Bekijk hier de interne vacatures van Flexsupport.

Contact opnemen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5