Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Ontvang vrijblijvend een offerte voor de backoffice van uw uitzend- of detacheringsbureau door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen contact met u op om uw situatie door te nemen.  Laat Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus u totaal ontzorgen.

Binnen de komende twee werkdagen mag u een telefoontje verwachten van een van onze ervaren collega’s, zoals Henk Kruizinga of Gert Arends. Onze medewerkers zullen graag de tijd nemen om uitgebreid met u te praten over uw specifieke situatie en zakelijke behoeften. We begrijpen dat elk uitzendbureau uniek is, en ons doel is om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit op uw eisen en verwachtingen.

Offerte aanvragen

Na ons gesprek kunt u erop vertrouwen dat u een, op maat gemaakte offerte zult ontvangen voor onze backoffice-ondersteuning. We streven ernaar om u op de hoogte te brengen van zowel de voordelen als de kosten van onze diensten, zodat u een beslissing kunt nemen die in lijn is met de behoeften van uw uitzendbureau.

Uitzendbureau starten

Bent u op dit moment bezig met het opzetten van uw uitzendbureau en ondervindt u moeilijkheden? Flexsupport Backoffice voor uitzendbureaus is beschikbaar om u te ondersteunen bij het beginnen van uw uitzendbedrijf en uw uitzendproces te ontzorgen. Volg ons uitgebreide stappenplan om het opstarten van uw uitzendbureau naadloos te laten verlopen. Nadat u onze stappen hebt doorgenomen, kunt u meteen aan de slag met het werven en selecteren van uw eerste kandidaten.

Bij Flexsupport zijn we trots op onze rol om uitzendondernemers te ontzorgen en hen te ondersteunen in hun groeiproces. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het behalen van succes en groei in de uitzendbranche. We kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken en uw uitzendbureau naar nieuwe hoogten te brengen!

4,8/5