Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

11 februari 2020

Voorkom griep op de werkvloer

Lees bericht
3 februari 2020

Goed gezond? Meer kans op een baan

Lees bericht
16 december 2019

Flexwerkers hoger risico op arbeidsongeval

Lees bericht
Home / Certificering

Certificering

De juiste certificering is de basis van een uitzendbureau. Zonder certificering is er een verhoogd risico op het onjuist uitvoeren van de geldende wet- en regelgeving van het arbeidsrecht. Flexsupport kiest voor kwaliteit en is daarom ook volledig gecertificeerd.

NEN 4400-1

Flexsupport is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat ingeschreven bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Deze certificering en inschrijving is voor veel klanten een verplichting om flexwerkers in te lenen. Al onze opdrachtgevers en flexwerkers vallen onder deze certificering. Het keurmerk van de SNA is hét keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk.

 

WKA-verklaring

Flexsupport publiceert ieder kwartaal de verklaring van de Belastingdienst (WKA-verklaring) op deze website. Zo kunt u bij de opdrachtgever aantonen dat Flexsupport haar afdrachten van de loonheffingen en overige belastingafdrachten op tijd voldoet.

 

Vrijwaring ketenaansprakelijkheid

Flexsupport heeft een g-rekening. Een g-rekening is een geblokkeerde rekening voor het betalen van omzetbelasting, loonbelasting en premies. Wij bieden de opdrachtgever aan om 25% van de factuur op de g-rekening te betalen. De keus is aan de opdrachtgever. Door dit te doen is de opdrachtgever grotendeels gevrijwaard van ketenaansprakelijkheid.

 

ABU lid

Flexsupport is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Deze werkgeversorganisatie kent strenge lidmaatschapseisen en controleert iedere drie jaar of aan de eisen van het lidmaatschap is voldaan. Eén van de eisen is het correct en volledig uitvoeren van de ABU cao. Een ander belangrijke eis is dat wij niet meewerken aan discriminatie op de arbeidsmarkt. Flexsupport staat voor kwaliteit en voldoet volledig aan de eisen van de ABU. Door van onze dienstverlening gebruik te maken conformeert u zich aan dit beleid en beloning volgens de ABU cao.

 

Kiwa

Flexsupport heeft een Kiwa-certificering voor het beroepsgoederenvervoer. Indien een berijdersverklaring nodig is mogen wij die uitgeven voor de flexwerker.

 

SEU diploma

Flexsupport investeert in kennis over arbeidsrecht van haar team. Iedere collega is verplicht het SEU diploma te halen en regelmatig cursussen en scholing te volgen over arbeidsrecht. Zo bent u verzekerd van het juiste advies voor uw flexwerkers.

 

Al onze certificeringen en bewijzen van lidmaatschap vindt u op onze pagina Documenten.