Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Over ons

Wij supporten flexwerk

U bent nieuwsgierig naar Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus? We stellen ons voor en leggen uit waarom wij graag de backoffice van uw uitzendbureau uitvoeren en daardoor supporter zijn van flexwerk.

Flexsupport ontzorgt

Wij ontzorgen u bij het uitzenden en detacheren

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus is voortgekomen uit de backoffice uitzendbureau dienstverlener Payrollplaats. Payrollplaats verzorgde alleen het juridisch werkgeverschap voor (startende) uitzendbureaus en detacheerders in diverse sectoren door heel Nederland. In ruim tien jaar heeft Payrollplaats via deze uitzendbureaus duizenden flexwerkers verloond en gefactureerd. Flexsupport doet meer!

Flexsupport is niet alleen de werkgever van de door u gematchte uitzendkrachten, maar biedt u ook eenvoudige recruitment CRM uitzendbureau software oplossingen aan waarmee het werkproces van uw uitzendbureau volledig digitaal uitgevoerd kan worden. Van werving via selectie naar verloning en het debiteurenbeheer. Alles 100% online en met uw logo op de loonstrook en de factuur. Met onze ondersteuning bent u alleen bezig met het matchen van kandidaten op vacatures en Flexsupport doet de rest. Zo ontzorgen wij ondernemende uitzendbureaus en detacheerders zoals u.

Geïnteresseerd in samenwerken met ons?

Ik wil een offerte aanvragen

Zo werken wij

1 / 4 We bespreken eerst uw wensen en uitgangspunten van hoe u uw uitzenduitzendbureau wilt vormgeven. Als we het eens zijn, gaan we graag samenwerken.
2 / 4 Wij richten voor u de administratie in. Van recruitment CRM software via documenten naar het OnlineUUR portaal met uw logo en in uw huisstijlkleuren. Binnen drie werkdagen kunt u beginnen als u een logo en een website heeft.
3 / 4 U start met het matchen van kandidaten op vacatures in de CRM software Uitzendplaats. Flexsupport voert de administratie uit namens u.
4 / 4 De gewerkte uren worden verwerkt, verloond en gefactureerd en wij betalen uw marge uit.
Onze missie

Flexsupport staat voor professionaliseren van uitzenden

Naar onze mening zijn er teveel uitzendbureaus in de markt die zich niet of onvoldoende houden aan de geldende wet- en regelgeving. En daar balen wij van, want voor veel arbeidskrachten is flexwerk de opstap naar een vaste baan. Flexwerkers verdienen beter en daarom is onze missie:

MKB uitzendondernemers supporten met het professionaliseren van hun uitzendonderneming.

Dit doen we door het proces van uitzenden te digitaliseren én te vereenvoudigen. Door deze digitalisering wordt het werkproces transparant voor alle betrokkenen. De andere pijler onder onze missie is de flexwerkers juridisch correct verlonen. Zo wordt recht gedaan aan de geldende wet- en regelgeving voor arbeid van flexwerkers en krijgen zij de juiste beloning!

Enkele klanten op een rij

Enkele klanten op een rij

Canjers klant van Flexsupport
Logo Dunk
Equi-Jobs klant van Flexsupport
Pears klant van Flexsupport
Pro Students klant van Flexsupport
School Square klant van Flexsupport
Logo Talentplaats
Vindrs klant van Flexsupport

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5