Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Over ons

Wij supporten flexwerk

Flexsupport ontzorgt

Wij ontzorgen u bij het uitzenden en detacheren

Flexsupport is voortgekomen uit de backoffice uitzendbureau dienstverlener Payrollplaats. Payrollplaats verzorgde alleen het juridisch werkgeverschap voor (startende) uitzendbureaus en detacheerders in diverse sectoren door heel Nederland. In ruim tien jaar heeft Payrollplaats via deze uitzendbureaus duizenden flexwerkers verloond en gefactureerd. Flexsupport doet meer!

Flexsupport is niet alleen de werkgever van de door u gematchte uitzendkrachten, maar biedt u ook eenvoudige uitzendbureau software oplossingen aan waarmee het werkproces van uw uitzendbureau volledig digitaal uitgevoerd kan worden. Van werving via selectie naar verloning en het debiteurenbeheer. Alles 100% online en met uw logo op de loonstrook en de factuur. Met onze ondersteuning bent u alleen bezig met het matchen van kandidaten op vacatures en Flexsupport doet de rest. Zo ontzorgen wij ondernemende uitzendbureaus en detacheerders zoals u.

Geïnteresseerd in samenwerken met ons?

Vraag een offerte aan.

Zo gaan wij te werk

1 / 4 We bespreken eerst uw wensen en uitgangspunten van hoe u uw uitzenduitzendbureau wilt vormgeven. Als we het eens zijn, gaan we graag samenwerken.
2 / 4 Wij richten voor u de administratie in. Van CRM software via documenten naar het OnlineUUR portaal met uw logo en in uw huisstijlkleuren. Binnen drie werkdagen kunt u beginnen als u een logo en een WordPress uitzendbureau website heeft.
3 / 4 U start met het matchen van kandidaten op vacatures in de CRM software Uitzendplaats. Flexsupport voert de administratie uit namens u.
4 / 4 De gewerkte uren worden verwerkt, verloond en gefactureerd en wij betalen uw marge uit.
Onze missie

Het proces van uitzenden digitaliseren en vereenvoudigen

Naar onze mening zijn er teveel uitzendbureaus in de markt die zich niet of onvoldoende houden aan de geldende wet- en regelgeving.

Onze missie is daarom: MKB uitzendondernemers supporten met het professionaliseren van hun uitzendonderneming.

Dit doen we door het proces van uitzenden te digitaliseren en te vereenvoudigen. De andere pijler onder onze missie is de flexwerkers juridisch correct verlonen. Zo wordt recht gedaan aan de geldende wet- en regelgeving voor arbeid van flexwerkers.

Enkele klanten op een rij

Enkele klanten op een rij

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden