Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

1 september 2020

Op een aanbesteding inschrijven

Lees bericht
25 augustus 2020

Wat is een goede uitzendbureau website?

Lees bericht
6 augustus 2020

SNA-keurmerk voor Flexsupport

Lees bericht

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Verloning

Verloning

Via uw eigen OnlineUUR omgeving verlonen wij iedere week of per periode de flexwerkers. Flexsupport staat voor transparantie en eenvoud. Deze kernwaarden komen ook in de inschrijving en de verloning tot uiting.

 

Wilt u meer info?

Inschrijven

Nieuwe flexwerkers kunnen via twee manieren ingeschreven worden in de administratie van Flexsupport. De eerste wijze is via onze website. Hier kunt u de gegevens van de flexwerker samen met de gegevens van de opdrachtgever en de plaatsingsgegevens invullen in het online inschrijfformulier.  Dit inschrijfformulier voldoet aan de wettelijke eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG).

Vanaf medio 2020 is de tweede manier via de software Uitzendplaats waarvan u als partner uitzendbureau gebruik van kunt maken. Uw gematchte kandidaat gaat starten. U kunt dan eenvoudig die nieuwe kandidaat met de bedrijfsgegevens en de plaatsingsgegevens verzenden naar de administratie van Flexsupport.

 

OnlineUUR

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, dan bouwen wij voor u een onlineUUR portaal. In dit portaal kunt u de gehele verloning én facturatie volgen van de flexwerkers en de opdrachtgevers. Hiermee geven wij onder andere invulling aan transparantie. Het portaal wordt opgemaakt in uw huisstijl kleuren en met uw logo. Dit portaal kunt u koppelen aan uw eigen website. Op deze pagina leggen wij u meer uit over dit systeem.

 

Verloningsproces

Er is Flexsupport veel aan gelegen om de verloning op tijd en correct uit te voeren. Een juiste en snelle verloning zorgt voor tevreden flexwerkers en foutloze loonstroken. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de OnlineUUR omgeving van het uitzendbureau naar ons verloningssysteem. Op donderdag vindt de betaling van het salaris plaats en versturen wij de loonstroken. De flexwerker kan zelf kiezen voor een weekverloning of per periode van vier weken. Ook hierin supporten wij flex!

 

ABU cao

Flexsupport is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). In deze cao staan alle elementen beschreven waaraan wij ons moeten houden. Van uit deze cao kunnen er twee soorten verloning toegepast worden: met uitzendbeding en zonder uitzendbeding. Flexsupport verloont haar flexwerkers alleen zonder uitzendbeding. Dit betekent dat de flexwerkers betere arbeidsvoorwaarden hebben en werken volgens een zo genaamde detacheringsovereenkomst. Bij ziekte krijgen flexwerkers eerder en meer uitbetaald en ook hebben ze recht op bijzonder verlof in fase A. Dit  zijn twee voorbeelden van die betere arbeidsvoorwaarden. Een detacheringsovereenkomst betekent dat een medewerker een contract krijgt voor langere tijd (periode of kwartaal). Op deze wijze willen wij de inzet van de flexwerkers waarderen.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik op de onderstaande knoppen om een offerte aan te vragen.

Wij gebruiken cookies.

Bekijk hier ons privacybeleid.

Akkoord
Privacybeleid