Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Verloning

Verloning
uitzendbureau

Iedere intermediair heeft zijn eigen onlineUUR omgeving bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus. Via die omgeving verlonen en factureren wij wekelijks of periodiek de flexwerkers. Flexsupport staat voor transparantie en eenvoud. Via onlineUUR garanderen wij dit!

 

Wilt u meer info?

Inschrijven

Flexwerkers worden ingeschreven in de administratie van Flexsupport via onze website. Via het online inschrijfformulier worden de gegevens van de opdrachtgever en de flexwerker doorgegeven aan Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus. Dit inschrijfformulier voldoet aan de wettelijke eisen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG).

 

OnlineUUR

Wij bouwen een onlineUUR portaal voor de digitale verwerking van de gewerkte uren. In dit portaal kan de gehele verloning én facturatie van de flexwerkers en de opdrachtgevers ingezien worden door de intermediair. Het portaal wordt opgemaakt met uw logo en is gekoppeld aan onze administratie. Wij adviseren om op de eigen uitzendbureau website een link te maken naar dit portaal. Op deze pagina leggen wij u meer uit over dit systeem.

 

Verloningsproces

Er is Flexsupport veel aan gelegen om de verloning op tijd en correct uit te voeren. Een juiste en snelle verloning zorgt voor tevreden flexwerkers en foutloze loonstroken. Iedere woensdag om 12:00 uur uploaden wij de gewerkte uren uit de onlineUUR omgeving van het uitzendbureau naar ons verloningssysteem. Op donderdag vindt de betaling van het salaris plaats en versturen wij de loonstroken. De flexwerker kan zelf kiezen voor een weekverloning of per periode van vier weken. Zo is de flexwerker in control over zijn eigen loon.

 

ABU cao

Flexsupport is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en volgt derhalve de ABU cao. Van uit deze cao kunnen er twee soorten verloning toegepast worden: met uitzendbeding en zonder uitzendbeding. Flexsupport verloont haar flexwerkers alleen zonder uitzendbeding. Dit betekent dat de flexwerkers betere arbeidsvoorwaarden hebben en werken volgens een zo genaamde detacheringsovereenkomst. Bij ziekte krijgen flexwerkers eerder en meer uitbetaald en ook hebben ze recht op bijzonder verlof in fase A. Dit  zijn twee voorbeelden van die betere arbeidsvoorwaarden. Een detacheringsovereenkomst betekent dat een medewerker een contract krijgt voor langere tijd (periode of kwartaal) met een minimaal aantal uren gegarandeerd. Ook op deze wijze willen wij de inzet van de flexwerkers waarderen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5