Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Eigen werkgeverschap

Eigen werkgeverschap

Bij Flexsupport, backoffice voor uitzendbureaus, kunt u kiezen: de flexwerkers bij uw eigen uitzendbureau op de loonlijst, of het werkgeverschap uitbesteden aan Flexsupport. Op deze pagina leggen wij u uit welke dienstverlening wij u kunnen bieden als u zelf het werkgeverschap wilt van uw flexwerkers, maar uw backoffice wilt uitbesteden.

Wilt u meer info?

Eigen werkgever

Als werkgever van flexwerkers heb je vele verplichtingen. Voor het ene uitzendbureau is dat overzichtelijk, voor de ander is het veel. Sowieso wijzigt er steeds wel weer wat in het arbeidsrecht of in de CAO voor uitzendkrachten. Daarom kiezen steeds meer uitzendbureaus er voor om met een specialist in zee te gaan die de backoffice uitvoert. Dit kan ook bij Flexsupport. Uw uitzendbureau is zelf werkgever, maar Flexsupport voert geheel of gedeeltelijk de administratie uit.

 

Gehele administratie

Wanneer u kiest voor Flexsupport als uitvoerder van uw backoffice dan valt u onder onze licenties van de software die wij gebruiken. Wij gebruiken op dit moment Easyflex als basis en voor de urenverwerking OnlineUUR van onze zuster bv Flexsoftware uitzendsoftware voor uitzendbureaus. U voert de flexwerker en de opdrachtgever in, wij verzorgen de overeenkomsten. Na afloop van de werkweek voeren wij de verloning en de loon- en pensioenaangifte uit. Wij factureren namens u en zorgen dat er een betaalbatch klaar staat en een bestand voor in uw financiële boekhouding. Het grootste gedeelte van de administratie is gedaan. Wij brengen u op de hoogte bij CAO wijzigingen en voeren die door. Wij zijn uw kennispartner en uitvoerder van het grootste gedeelte van uw administratie. Het verzuimmanagement en debiteurenbeheer dient u uiteraard wel zelf te doen, maar ook daarin kunnen wij u met onze kennis en contacten verder helpen. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het behalen van uw certificeringen, maar wij kunnen u ondersteunen in het soepel laten verlopen van de audits.

 

Beperkte administratie

Wanneer wij beperkt voor u de administratie uitvoeren dan maakt u ook gebruik van onze licenties op de software. Daarnaast geeft u ons een controle functie in plaats van een uitvoerende functie, want in deze vorm van dienstverlening controleren wij uw administratie. De controle is op een aantal vlakken: de correcte uitvoering van de CAO’s die u hanteert, uw pensioen en fase administratie en de geldigheid van de ID bewijzen. Uiteraard kunt u met ons sparren over diverse HR zaken en de CAO voor Uitzendkrachten. Met deze controlefunctie verkleint u de kans op fouten bij het behalen van uw certificeringen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5