Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Sponsoring

Sponsoring

Flexsupport is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij hebben een aantal doelen waar we onze tijd en / of een deel van onze winst aan schenken. We doen dat omdat we het belangrijk vinden om niet alleen onze flexwerkers, maar ook anderen die onze hulp goed kunnen gebruiken, af en toe (financieel) handje te helpen.

Red een kind

Wij zijn trotse sponsor van Red een Kind. Zo dragen wij eraan bij dat kinderen die leven in armoede een toekomst krijgen. Red een Kind werkt met hele dorpen tegelijk en is daarom ook een dorpsprogramma gestart in Rwamagana in het Oosten van Rwanda. Op die manier kunnen de kinderen gewoon bij hun ouders of verzorgers blijven wonen, want thuis is natuurlijk de beste plek om op te groeien. In 7 jaar wordt de armoedespiraal doorbroken en kunnen kinderen en hun families zelfstandig verder.

Chancelline (foto) is ons sponsorkind. Ze is 8 jaar en woont met haar moeder en 2 broers/zussen in Rwamagana. Een aantal keer per jaar hebben wij contact, daardoor weten wij wat Chancelline leuk vindt. Zij droomt ervan om ooit arts te worden en haar favoriete sport is handbal!

Wil jij ook sponsor worden? Kijk eens op de sponsorpagina van Red een Kind!

Chancelline op kantoor
4,6/5