Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Sponsoring

Sponsoring
van goede doelen

Flexsupport is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij doen dit door het sponsoring van goede doelen, waar we onze tijd en / of een deel van onze winst aan schenken. We doen dat omdat we het belangrijk vinden om niet alleen onze flexwerkers, maar ook anderen die onze hulp goed kunnen gebruiken, af en toe (financieel) handje te helpen.

Red een kind

Wij zijn trotse sponsor van Red een Kind. Zo dragen wij eraan bij dat kinderen die leven in armoede een toekomst krijgen. Red een Kind werkt met hele dorpen tegelijk en is daarom ook een dorpsprogramma gestart in Rwamagana in het Oosten van Rwanda. Op die manier kunnen de kinderen gewoon bij hun ouders of verzorgers blijven wonen, want thuis is natuurlijk de beste plek om op te groeien. In 7 jaar wordt de armoedespiraal doorbroken en kunnen kinderen en hun families zelfstandig verder.

Chancelline (foto) is ons sponsorkind. Ze is 8 jaar en woont met haar moeder en 2 broers/zussen in Rwamagana. Een aantal keer per jaar hebben wij contact, daardoor weten wij wat Chancelline leuk vindt. Zij droomt ervan om ooit arts te worden en haar favoriete sport is handbal!

Wil jij ook sponsor worden? Kijk eens op de sponsorpagina van Red een Kind!

Chancelline op kantoor Flexsupport
Stichting Present

Stichting Present

Stichting Present gelooft dat mensen bereid zijn om zich voor elkaar in te zetten, maar dat niet iedereen in actie komt. Bijvoorbeeld doordat mensen vaak niet direct weten wie in hun omgeving er hulp nodig heeft of omdat zij niet weten wat ze kunnen bieden. De schakel tussen helper en hulpbehoevende mist soms, daarom wil Present de brugfunctie zijn tussen deze twee partijen.

Present doet dit door mensen bij elkaar te brengen door het organiseren van projecten. Dat kan bijvoorbeeld zijn: het opknappen van een tuin van een alleenstaande moeder met weinig tijd, de afgebladderde slaapkamer van een bejaarde vrouw schilderen of koffie drinken met ouderen. Bij het uitvoeren van het project ligt dan de focus op de ontmoeting, naast het klaren van de klus is het contact tussen vrijwilliger en hulpzoekende minstens zo belangrijk.

Bij Flexsupport vinden wij het ook belangrijk om onze medemens te helpen en daarom zijn wij partner van Stichting Present. Wij zullen dan ook mee gaan helpen met verschillende projecten!

LIFE partner van 4M

Flexsupport is LIFE partner van de Stichting 4e Musketier. De 4e Musketier (4M) zet zich in voor recht en gerechtigheid wereldwijd. 4M is een beweging die mensen uitdaagt om betekenisvol te leven.

Jaarlijks organiseren ze vele weekenden, reizen en events waarin mannen en vrouwen worden meegenomen in wat het betekent om tot recht te komen en recht te doen op aarde. 4M is een sociale onderneming met als doel inspiratie voor ieder hart en golven van recht wereldwijd. In 2009 gingen ze van start en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldwijde beweging in meer dan 20 verschillende landen. Jaarlijks nemen ze honderden mannen en vrouwen mee op leven veranderende reizen.

Het LIFE partnernetwerk van de 4e Musketier is een netwerk van 300 ondernemers en high professionals die met kennis en middelen 4M ondersteunen. Een netwerk waar het vooral niet gaat om wat je bereikt hebt, maar wie je bent en wat je bijdraagt aan de maatschappij (met je onderneming). Daarom is Flexsupport LIFE partner van 4M.

LIFE partner van 4M
4,8/5