Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Werving & selectie

Ondersteuning werving & selectie

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus ondersteunt in de werving en selectie van flexwerkers. Met onze recruitment CRM software toepassingen en publicatiemogelijkheden helpen wij u om een goede match te maken voor de opdrachtgever.

 

Wilt u meer info?

Matching software

Ieder uitzendbureau of detacheerder die Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus gebruikt als totale ontzorger, krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van de matching recruitment CRM software: Uitzendplaats. Deze software kunt u koppelen aan uw uitzendbureau website. In deze tool ontvangt u sollicitanten en kunt u vacatures publiceren. Tevens kunt u uw beste kandidaten publiceren vanuit Uitzendplaats op uw website. Daarnaast kunnen bedrijven hun vacatures op uw website plaatsen. Zo wordt uw uitzendbureauwebsite een platform voor werk.

Als u onze matching recruitment CRM software gebruikt wordt u automatisch opgenomen in ons netwerk van klanten met hun kandidaten en hun vacatures. In de software zitten diverse matching knoppen waardoor op harde criteria de beste kandidaten gematcht kunnen worden op de openstaande vacatures. Goede kandidaten of leuke vacatures kunnen worden gedeeld met de andere gebruikers van de matching software. Zo worden nog meer flexwerkers aan een baan geholpen en kunnen nog meer vacatures worden voorzien in ons netwerk.

Publicatie van vacatures

In 2022 publiceren wij alle vacatures uit de matching software ook online op deze website. Uw vacatures worden al door ons gepubliceerd op Vacatureplaats.nl, een verzamelwebsite voor vacatures. Zo heeft u een groot online bereik als u met ons samen werkt, want Vacatureplaats wordt erkent als vacaturewebsite door Indeed en Google Jobs. Zij publiceren daardoor uw vacatures en daardoor heeft u een groot bereik.

Publicatie van kandidaten

Een veel voorkomend ‘probleem’ bij uitzenders en detacheerders is dat er een teveel aan sollicitanten is voor een vacature, omdat niet iedere kandidaat geschikt is voor de betreffende vacature. Vaak worden die kandidaten niet geplaatst. Flexsupport biedt u de mogelijkheid, als u gebruik maakt van Uitzendplaats, om deze kandidaten te delen met andere gebruikers van Uitzendplaats. Zo kunt u toch commercieel voordeel hebben bij die net niet passende kandidaten.

Testen

Wilt u objectief meten of een kandidaat geschikt is voor een vacature? Via onze testmodule kunnen wij diverse testen afnemen bij de kandidaten. Zo kan er van de flexwerker een nog overtuigender kandidaatprofiel opgesteld worden en is kans op een succesvolle match nog groter.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5