Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Werving & selectie

Werving & selectie

Flexsupport ondersteunt uitzendbureaus in de werving en selectie van flexwerkers. Met onze software toepassingen en publicatiemogelijkheden helpen wij u om een goede match te maken voor de opdrachtgever.

 

Wilt u meer info?

Matching software

Ieder uitzendbureau of detacheerder die Flexsupport gebruikt als ontzorger voor zijn backoffice krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van de matching software: Uitzendplaats. Deze software kunt u koppelen aan uw uitzendbureau website. In deze tool ontvangt u sollicitanten en kunt u vacatures publiceren. Tevens kunt u uw beste kandidaten publiceren vanuit Uitzendplaats op uw website en kunnen bedrijven hun vacatures op uw website plaatsen. Zo wordt uw uitzendbureauwebsite een platform voor werk.

In deze software zitten daarnaast diverse matching knoppen waardoor u op harde criteria de beste kandidaten kunt matchen op uw openstaande vacatures. Tevens kunt u kandidaten en vacatures delen met de andere uitzendbureaus die Flexsupport ondersteunt. Zo kunt u onderling flexwerkers uitwisselen en vacatures voorzien.

 

Publicatie van vacatures

Vanaf eind 2021 publiceren wij op deze website uw gepubliceerde vacatures als u met Uitzendplaats werkt. Uitzendplaats publiceert alle vacatures tevens op Vacatureplaats.nl, een verzamelwebsite voor vacatures. Zo heeft u een groot online bereik als u met ons samen werkt, want Vacatureplaats wordt erkent als vacaturewebsite door Indeed en Google Jobs.

 

Publicatie van kandidaten

Een veel voorkomend ‘probleem’ bij uitzenders en detacheerders is dat er een teveel aan sollicitanten is voor een vacature. Er zijn meer geschikte kandidaten dan vrijstaande posities. Vaak worden die kandidaten dan niet geplaatst. Flexsupport biedt u de mogelijkheid, als u gebruik maakt van Uitzendplaats, om deze kandidaten te delen met andere gebruikers van Uitzendplaats. Zo kunt u toch commercieel voordeel hebben bij die net niet passende kandidaten. Eind 2021 heeft u de mogelijkheid om deze kandidaten ook via onze website ‘in de etalage’ te zetten.

 

Testen

Wilt u objectief meten of een kandidaat geschikt is voor een vacature? Via onze testmodule kunnen wij diverse testen afnemen bij de kandidaten. Zo kan er van de flexwerker een nog overtuigender kandidaatprofiel opgesteld worden en is kans op een succesvolle match nog groter.

Bel mij terug.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,4/5