Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kortingen flexwerkers

Kortingen
flexwerkers

Ben je flexwerker bij Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus? Dan bieden wij je leuke kortingen aan. Want wij vinden goed werkgeverschap belangrijk. Je komt in aanmerking voor korting op de zorgverzekering en we hebben een mooie cadeaukaartregeling voor leuke uitjes en webwinkels.

Korting op de zorgverzekering bij VGZ

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus heeft met VGZ afspraken gemaakt over korting op de zorgverzekering. Als flexwerker ontvang je geen korting meer op de basisverzekering, maar wel 15% korting op de aanvullende verzekering en 7% op je tandartsverzkering. Deze korting geldt ook voor andere gezinsleden! Wil je hier gebruik van maken dan kun jij je hiervoor aanmelden via de website van VGZ. Als werkgever geef je Flexsupport aan en VGZ regelt de rest.

 

Cadeaukaart regeling Flexsupport

Om gebruik te kunnen maken van de cadeaukaartregeling kun je als flexwerker brutoloon inleveren voor een cadeaukaart. Hierdoor betaal je minder belasting en is er fiscaal voordeel. De cadeaukaart is onder andere te gebruiken voor leuke uitjes, diverse webwinkels en goede doelen.

De spelregels:

-Je hebt als flexwerker minimaal 26 weken gewerkt;

-Het bruto uurloon is hoger dan het wettelijk minimum uurloon. Van het gedeelte van het loon dat boven het minimum uurloon uitkomt mag 75% gebruikt worden om in te ruilen;

-De cadeaukaart is alleen te bestellen in vaste bedragen van 25, 50 of 100 euro;

-Het is niet mogelijk met terugwerkende kracht over al verloonde periodes in te ruilen;

-Na afloop van iedere periode (week 5, 9, 13 en zo verder) kun je loon inruilen en gebruik maken van de regeling. Dit is alleen mogelijk als er per periode (loon per 4 weken) verloond wordt.

Hoe kun je hier gebruik van maken?

Stap 1: stuur Flexsupport een mail dat bij je eerstvolgende verloning na afloop van de periode een bedrag van 25, 50 of 100 euro ingeruild mag worden. Flexsupport checkt of de adresgegevens nog kloppen.

Stap 2: je ondertekent een bijlage op de arbeidsovereenkomst. Zonder getekende overeenkomst vervalt de aanvraag. Op de woensdag na afloop van de periode bepaalt Flexsupport of je in aanmerking komt.

Als aan stap 1 en 2 is voldaan, verwerkt Flexsupport de gewenste bedragen op de woensdag na afloop van de periode en de je krijgt de cadeaukaart thuis gestuurd.

4,8/5