Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Flexsupport gaat live

Flexsupport gaat live

Flexsupport gaat live! Na maanden voorbereiding kunnen wij wereldkundig maken dat Flexsupport officieel is. Payrollplaats was de uitzendbureau backoffice dienstverlener, Flexsupport is de totaalontzorger van uitzendbureaus.

Totaalpakket

Met onze uitgebreide dienstverlening streven we ernaar om uitzendbureaus en detacheerders volledig te ontzorgen in hun dagelijkse activiteiten. Wij begrijpen dat deze bedrijven te maken hebben met een complexe mix van administratieve taken, werving en selectie, en personeelsbeheer. Daarom hebben we een uitgebreid scala aan oplossingen ontwikkeld om hen te ondersteunen en te helpen groeien.

Transparante en volledige benadering

Een van onze belangrijkste kenmerken is onze transparante en volledig online benadering. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom hebben we onze diensten zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, waar u zich ook bevindt in Nederland. Met onze online platformen kunt u snel en efficiënt toegang krijgen tot de benodigde informatie en hulpmiddelen om uw bedrijf soepel te laten draaien.

Ondersteuning en diensten

Onze ondersteuning omvat diverse essentiële aspecten van uw bedrijfsvoering. We zijn er om u te helpen bij de werving van geschikte kandidaten, zodat u kunt beschikken over een pool van talentvolle professionals. Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw medewerkers over de juiste vaardigheden en kwalificaties beschikken. Onze verloningsdiensten zorgen ervoor dat uw medewerkers correct en tijdig worden betaald, terwijl onze facturatieoplossingen u helpen om uw financiën efficiënt te beheren.

Kortom, Flexsupport staat voor volledige ontzorging. We begrijpen de complexiteit van uw bedrijfstak en zijn vastbesloten om u te ondersteunen bij elke stap van uw bedrijfsvoering. Met onze transparante, online en uitgebreide dienstverlening streven we ernaar om uw partner in succes te zijn, waarbij we u helpen groeien en floreren in de wereld van uitzenden en detacheren.

Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op! Laat Flexsupport jouw uitzendproeces ontzorgen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5