Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Flexsupport VCU gecertificeerd

Flexsupport VCU gecertificeerd!

Flexsupport kiest voor kwaliteit in de uitvoering van de backoffice voor uitzendbureaus en in de support van flexwerk! Wij hebben een volgende stap gezet in het nastreven van kwalitatieve dienstverlening. Sinds oktober zijn wij de trotse bezitters van het VCU certificaat.

Leestijd: 2 min.

Veilig en gezond aan het werk vinden wij erg belangrijk bij Flexsupport. De VCU (Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) certificering onderstreept dat! Flexwerkers die bij onze opdrachtgevers werken in een omgeving met een verhoogd veiligheidsrisico kunnen wij, door deze certificering en de doorlopende aandacht voor dit thema, beter adviseren en ondersteunen in het maken van de juiste keuzes voor gezond en veilig werken.

Wij ondersteunen de flexwerkers onder andere door middel van het veelvuldig aanbieden van VCA cursussen. Daarnaast is goede voorlichting geven en evaluatie tijdens het werk essentieel. Zo dragen wij bij aan het bewustzijn van de flexwerker om in iedere situatie te kiezen voor veilig werken.

Opdrachtgevers in de bouw en techniek eisen doorgaans dat de uitzendonderneming VCU gecertificeerd is. Onze opdrachtgevers wijzen wij op hun verantwoordelijkheid om onze flexwerkers voldoende te ondersteunen in die veilige werkplek. Zo werken we samen aan die kwaliteit in flexwerk.

Meer informatie over onze registratie is te vinden op de website van het SSVV. Wilt u meer weten over onze andere certificeringen? Kijk dan op onze pagina certificeringen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5