Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Nieuwe samenwerking: First2Find!

Nieuwe samenwerking: First2Find!

Sinds deze maand werken Flexsupport en First2Find samen en hier zijn wij erg blij mee! First2Find biedt een efficiënt en innovatief recruitment software systeem aan dat uitzendbureaus helpt de juiste kandidaten te vinden. Zo kunnen de klanten van Flexsupport nog meer flexwerkers blij maken met een baan. Lees hieronder meer over deze unieke samenwerking.

De slogan van First2Find is: “Vind het beste talent zonder te zoeken!”. Eenmaal gevonden kunnen de talenten getransformeerd worden in flexwerkers die via Flexsupport hun talent inzetten. In eerste instantie klinkt de slogan misschien onmogelijk, maar niets is minder waar! De slimme zoekmachine van First2Find levert namelijk CV’s die de intercedent zoekt direct en realtime af in de mailbox. Hierdoor bespaart het uitzendbureau enorm veel tijd en win je in kwalitatief goede search resultaten op job boards. Zo is Flexsupport de supporter van Flexwerk!

Hoe het werkt

In het kort werkt de dienstverlening van First2Find als volgt:

1. Zoekprofielen instellen

De persoonlijke accountmanager bij First2Find helpt met het opstellen van één of meerdere zoekprofielen. In een zoekprofiel geeft de intercedent aan waar gezocht moet worden, welke opleiding iemand moet hebben, welke werkervaring enzovoort. De accountmanager is de expert die precies weet hoe maximaal searchresultaat behaalt kan worden.

2. E-mails ontvangen

Zodra het zoekprofiel actief is, worden door First2Find e-mails met geschikte kandidaten verstuurd aan de intercedent. Is het een geschikte match, dan contact de intercedent zo spoedig mogelijk de kandidaat zodat je zeker weet dat je de eerste bent en niet een ander uitzendbureau de kandidaat al benadert.

3. Profielen optimaliseren

Valt de kwaliteit van de CV’s tegen? De accountmanager gebruikt de feedback om het profiel bij te werken. De kwaliteit wordt zo continu geoptimaliseerd.

 

De techniek achter First2Find zorgt ervoor dat een relevante CV na plaatsing direct naar het uitzendbureau wordt doorgestuurd. Dit zorgt voor minder searchtime voor de intercedent, tijd die anders ingezet kan worden. “Deze nieuwe samenwerking helpt ons om via onze Flexsupport uitzendbureau backoffice diensten een nog bredere service aan te bieden aan onze klanten” aldus directeur Gert Arends van Flexsupport. “Zo faciliteren we de allocatiefunctie van het uitzendbureau nog verder en geven we hen kansen op succes”, zo vervolgd hij.

Wil je met Gert Arends sparren over wat de mogelijkheden zijn om een eigen uitzendbureau te starten? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

 

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5