Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Samenwerking CAOloon: nu ook voor Flexsupport klanten!

Samenwerking CAOloon: nu ook voor Flexsupport klanten!

Flexsupport werkt al bijna 5 jaar samen met CAOloon. Wij maken gebruik van de online tool van CAOloon voor het bepalen van de juiste inlenersbeloning voor de flexwerkers. Door de compleetheid in CAO’s en het gebruiksgemak van CAOloon scheelt ons dit veel tijd. Vanaf nu is het voor de klanten waarvoor wij de backoffice verzorgen mogelijk om zelf gebruik te maken van alle voordelen van CAOloon!

Wat is CAOloon?

Caoloon is een online tool om intermediairs te ondersteunen bij het toepassen van de juiste beloning voor flexwerkers:

– Gebruik Caoloon.com om de inlenersbeloning uit cao data te bepalen voor je flexkrachten.

– Verstrekte beloning van de inlener controleren met cao data aangeboden door Caoloon.com.

– De inlener informeren over de cao data bijvoorbeeld een toekomstige loonsverhoging.

 

CAOloon biedt de data aan met de online tool op Caoloon.com. Daarnaast is het mogelijk een koppeling te maken door middel van de API, hiermee kan je de data in je eigen software systeem laden.

 

Toegevoegde waarde samenwerking CAOloon

Deze samenwerking zorgt er voor dat we recht doen aan wat een flexwerker moet verdienen conform CAO. Dit vinden we bij Flexsupport belangrijk, want dat is het minste wat hoort bij goed werkgeverschap. Omdat Flexsupport streeft naar een excellente dienstverlening past deze stap in het uitbreiden van onze diensten aan de intermediairs waar we mee samenwerken. Deze uitbreiding op de samenwerking geeft de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen nu nog sneller de mogelijkheid om de juiste loonelementen toe te passen en in hun onderhandeling met de opdrachtgever over het tarief een goed voorstel neer te leggen. De tijdswinst voor de intermediair én de goede flexwerker beloning is in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt erg belangrijk om succesvol te zijn.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze samenwerking, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op om te zien wat Flexsupport voor jouw uitzendbureau backoffice kan betekenen!

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5