Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Partners van Flexsupport

Onze Partners

Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus is voor veel uitzendondernemers en detacheerders door heel Nederland de ontzorger van de backoffice. Met onze dienstverlening streven we ernaar om uitzendbureaus en detacheerders volledig te ontzorgen in hun uitzendproces. Wij begrijpen dat deze uitzendbureaus en detacheerders te maken hebben met een complexe mix van administratieve taken, werving en selectie, en personeelsbeheer. Daarom hebben we diverse softwareoplossingen en dienstverlening ontwikkeld om hen te ondersteunen en te helpen groeien.

Een van onze belangrijkste kenmerken van onze dienstverlening is onze volledig online benadering van het proces. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom hebben we onze diensten zo ontworpen dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, waar u zich ook bevindt in Nederland. Met onze online platformen heeft u overal toegang tot de benodigde informatie en hulpmiddelen om uw uitzendbureau soepel te laten draaien.

We zijn er om u te helpen bij de werving van geschikte kandidaten, zodat u kunt beschikken over een pool van talentvolle professionals. Daarnaast bieden we opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw medewerkers over de juiste vaardigheden en kwalificaties beschikken. Onze online verloningsdiensten zorgen ervoor dat uw medewerkers correct en tijdig worden betaald, terwijl onze facturatieoplossingen u helpen om uw financiën goed te beheren.

We begrijpen de complexiteit van de uitzendbranche en kunnen u volledig ontzorgen bij elke stap van uw uitzendproces. Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan en staan we midden in de praktijk van de huidige markt. Zo kunnen we u niet alleen met daad, maar ook met raad terzijde staan.

Dit doen wij niet alleen, maar we doen dit we samen met onze partners waar we soms al jaren mee samenwerken. Onze partners helpen ons bij het ondersteunen van uitzendbureaus. Samen ontzorgen wij het gehele uitzendproces voor zowel uitzendbureaus als detacheringsbureaus. Bekijk hieronder al onze partners.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5