Navigatie

Laatste nieuws

Navigatie

26 november 2019

Wab klaar

Lees bericht
22 november 2019

Aantal banen groeit

Lees bericht
14 november 2019

Uitzendbureau belangrijk bij vinden baan

Lees bericht
Home / Regio's / Regio Utrecht

Backoffice uitzendbureau Utrecht

De stad Utrecht, gelegen in de gelijknamige provincie, bevindt zich in de Randstad en ligt centraal binnen Nederland. Niet voor niets is Utrecht het knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Deze gunstige ligging zorgt ervoor dat de stad een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is.

 

 

Backoffice voor starten uitzendbureau

Door de gunstige ligging en economie biedt Utrecht plek aan veel arbeidsplaatsen. Wij hebben in Utrecht dan ook een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Utrecht optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig, bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Utrecht. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.