Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Backoffice uitzendbureau Den Haag

Backoffice regio Den Haag ontzorgen? Den Haag, ook wel ’s Gravenhage genoemd, is de provinciehoofdstad van Zuid-Holland en de derde grootste gemeente van ons land. Den Haag maakt deel uit van de Randstad en is de stad waar de Nederlandse regering en het parlement zijn gevestigd. Laat Flexsupport u helpen om uw uitzendbureau backoffice regio Den Haag te ontzorgen.

 

Stad aan de Noordzee

Den Haag is niet de hoofdstad van Nederland, maar vervult wel degelijk die rol door de aanwezigheid van alle machtzetels. Ook zijn de meeste ambassades en ministeries in Den Haag gevestigd. De overheid is de grootste werkgever. Den Haag heeft een huidige status van mondiaal justitieel centrum met onder andere de aanwezigheid van het Internationaal Gerechtshof en het Strafhof. De naam van de stad is hierdoor verbonden aan nationale en internationale rechtscolleges.

Maar Den Haag heeft ook een heel andere kant. Het is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft haar eigen kustlijn van 11 kilometer lang. De stad heeft maar liefst twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Dat zorgt voor al sinds de 19e eeuw voor een stroom toeristen die de weg naar deze regio weet te vinden.

 

Backoffice support

Naast de gemeente en overheid is de zakelijke dienstverlening goed voor de werkgelegenheid in Den Haag. Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus heeft ook diverse klanten in Den Haag en omgeving. Deze uitzendbureaus kiezen voor de dienstverlening van Flexsupport omdat ze de voordelen zien van ons totaalpakket van ontzorging van de backoffice. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5