Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Backoffice uitzendbureau Deventer

Uitzendbureau backoffice regio Deventer ontzorgen? Deventer is de derde grootste stad van de provincie Overijssel en één van de vijf oudste steden in Nederland. De ligging aan de IJssel maakte het mede mogelijk dat de stad kon uitgroeien tot een belangrijk handelscentrum. Hulp nodig bij het ontzorgen van uw uitzendbureau backoffice regio Overijssel? Neem dan contact met ons op.

 

Backoffice in Devenber

Wij hebben in Deventer een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Deventer optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus backoffice regio Deventer. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Deventer. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5