Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Backoffice uitzendbureau Emmen

Emmen is de hoofdstad en tegelijk de grootste gemeente van de provincie Drenthe.
Bij het woord ‘Emmen’ denkt u waarschijnlijk meteen aan dierenpark Wildlands. Dit is de reden dat de stad Emmen ook wel ‘Vlinderstad’ wordt genoemd.
Met meer dan 1000 hectare industrieterrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland en vormt het een van de economische kernzones van deze regio. Hulp nodig bij het ontzorgen van uw uitzendbureaus backoffice regio Emmen? Flexsupport backoffice voor uitzendbureaus helpt u graag!

Supporter van flex

Met meer dan 1000 hectare industrie-/bedrijventerrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland. Door de ligging heeft Emmen ook een goede verbinding via de A31 met Duitsland.

Wij hebben in Emmen een divers klantenbestand van uitzendbureaus die kiezen voor de diensten van Flexsupport omdat Flexsupport Emmen optreedt als totaal ontzorger voor (startende) uitzendbureaus of detacheringsbureaus. Met onze diensten ondersteunen wij in de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling.

De voordelen van Flexsupport:

– Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;

– Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

– Wij plaatsen uw vacatures en met de juiste CRM software ondersteunen wij in het maken van de juiste match.

– Onze backoffice specialisten zijn uw gecertificeerde HR kennisdesk

 

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket?

De ontzorging van Flexsupport is voordelig bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van de diensten van Flexsupport Emmen. Een offerte maken kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten voor het opzetten van uw eigen uitzendbureau, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5