Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Klantverhaal Momentum Flex

Klantverhaal
Momentum Flex

Je hebt wel eens van die dagen dat je je erg druk maakt over het onrecht dat mensen wordt aangedaan. Dat had Marco van Schaijk in ieder geval wel toen de eerste Oekraïense vluchtelingen naar Nederland kwamen.

Naast zijn reguliere baan zette Marco zich actief in als vrijwilliger in de opvang in Winterswijk. Door de talloze vragen van de Oekraïense nieuwkomers over hoe de Nederlandse arbeidsmarkt functioneert en wat de inhoud van hun arbeidsovereenkomst precies inhield, begon Marco te realiseren dat hij feitelijk in de schoenen van andere uitzendbureaus stond en indirect hun werk deed. Marco was van mening dat dit anders moest en kon! Als reactie hierop besloot hij om, ondanks zijn gebrek aan ervaring in de branche, zelf een eigen uitzendbureau te starten.

Klantverhaal Momentum Flex

In de zomer van 2022, belde Marco met Flexsupport en legde zijn verhaal en idee uit. Opkomen voor onrecht en de uitzendbranche beter maken, zijn zaken waar we bij Flexsupport warm van worden. Flexsupport heeft goed werkgeverschap namelijk hoog in het vaandel staan. En zo werd de samenwerking gestart tussen Momentum Flex en Flexsupport. Eerst werd er samen een website ontwikkeld door het zusterbedrijf Flexsoftware en snel daarna werd de backoffice ingericht. Marco is leergierig en las zich in in alle informatie die hij maar kon vinden over het starten van een uitzendbureau.

Met een ochtend Flexsupport Academy was hij er klaar voor en ging hij acquisitie doen bij bedrijven. Omdat hij de taal spreekt, mede vanwege zijn Oekraïense vrouw, had hij al snel een goede vertrouwensband met veel potentiële Oekraïense flexwerkers. Met vallen en opstaan heeft hij nu meerdere Oekraïners aan een baan geholpen en kan hij inmiddels leven van de inkomsten van het uitzendbureau. Marco blijft zich inzetten voor goed werkgeverschap en eerlijke arbeidsvoorwaarden en omstandigheden met Momentum Flex. En daar worden velen erg blij van!

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5