Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Klantverhaal Pro Students

Klantverhaal
Pro Students

“Toen ik de kans kreeg heb ik besloten om Pro Students uitzendbureau over te nemen. Daar werkte ik destijds als manager. Als kind uit een ondernemersgezin sprak het idee van zelfstandig ondernemen mij aan. Bovendien trok het dienstverlenende aspect van deze branche mij aan, vergelijkbaar met mijn ervaring in de hotelwereld, waar tevredenheid van gasten voorop staat”, aldus Marlies Dijkstra (eigenaar Pro Students en Pro Attent).

Zo begint het avontuur in 2010. Bij het leiden van een uitzendbureau hoort commerciële inspanning, maar ook de administratie moet op orde zijn. Daarom hebben wij vanaf 2015 de backoffice ondergebracht bij Flexsupport. Zo zijn wij zeker van een goed verloop van de afdministratie en een ontzorging van ons uitzendproces. Al bijna 10 jaar werken Pro Students en Flexsupport samen.

Klantverhaal Pro Students Uitzendbureau

“Het starten van Pro Students bracht uitdagingen met zich mee, vooral omdat we midden in een crisis begonnen. Ondanks de moeilijke start hebben we altijd geprobeerd om in kansen en mogelijkheden te denken. Het was soms spannend, maar we bleven optimistisch en zetten door, ook als het even tegenzat. Waar nodig konden we goed met Gert Arends, van Flexsupport, sparren over het ondernemerschap. Dat je vanuit wet-regelgeving doorkrijgt en hier op in kunt spelen. En dat als je ergens tegenaan loopt dat je hier samen naar kunt kijken. en zijn we vaak als team opgetrokken in diverse, soms netelige, situaties.” Dat kan Flexsupport beamen, want dat is het samenwerken wat Flexsupport het liefst doet.

Pro Students streeft naar goed werkgeverschap, inclusiviteit en eerlijke arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden. Voor Pro Students is het belangrijk om samen te werken met partners die hun waarden delen en die een bijdrage leveren aan het streven naar een eerlijke en inclusieve arbeidsmarkt. Op naar de volgende 10 jaar samenwerking!

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5