Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / SNA-keurmerk voor Flexsupport

SNA-keurmerk voor Flexsupport

Flexsupport behoudt het SNA-keurmerk! De registratie van Flexsupport in het Register Normering Arbeid is succesvol verlengd. Dat betekent dat we voldoen aan alle gestelde eisen voor het SNA-keurmerk.

 

Leestijd: 1 min.

 

SNA, oftewel Stichting Normering Arbeid, vervult een centrale rol binnen de arbeidsbemiddelingsbranche en heeft aanzienlijke invloed op de sector als geheel. Het SNA-keurmerk fungeert als een krachtig symbool van kwaliteit en integriteit, en benadrukt het belang van naleving van strikte normen. Het certificeringsproces omvat een diepgaande evaluatie van diverse aspecten, zoals personeelsadministratie, loonadministratie en strikte naleving van cao-afspraken.

Voor veel inleners is het hebben van het SNA-keurmerk een cruciale vereiste om met vertrouwen flexwerkers in te schakelen binnen hun organisatie. Dit keurmerk biedt hen gemoedsrust en verzekert hen van een partner die voldoet aan de hoogste branchestandaarden en regelgeving.

Bij Flexsupport staat het streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid centraal in al onze activiteiten. We beschouwen onszelf niet slechts als een uitzendbureau; we zijn toegewijd aan het zijn van een partner waarop opdrachtgevers kunnen vertrouwen en waarop flexwerkers kunnen rekenen voor solide ondersteuning. Onze langdurige en succesvolle SNA-certificering vormt tastbaar bewijs van onze inzet voor deze principes.

Wat ons extra trots maakt, is dat we elke zes maanden uitgebreide controles ondergaan om ervoor te zorgen dat we blijven voldoen aan de meest strenge normen binnen onze branche. Deze regelmatige audits zijn een bewijs van onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en ons voortdurende streven naar verbetering. We zijn ervan overtuigd dat deze inspanningen de kern vormen van ons succes en dat ze onze opdrachtgevers en flexwerkers de hoogst mogelijke mate van vertrouwen en tevredenheid bieden.

De verklaring van onze registratie is in het register op de website van de Stichting Normering Arbeid (www.normeringarbeid.nl) te downloaden.

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5