Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Hiep hiep hoera! Flexsupport bestaat 15 jaar

Hiep hiep hoera! Flexsupport bestaat 15 jaar

In 2003 richtte Franck Antonides tijdens zijn studie een studentenuitzendbureau op. Hieruit ontstond op 24 januari 2007 Payrollplaats, het huidige Flexsupport. Payrollplaats werd het bedrijf dat ondernemers hielp met payrolling van flexwerkers. Payrollplaats groeide en vanaf 2015 ging Payrollplaats de backoffice verzorgen voor uitzendbureaus. De samenwerking met het eerste uitzendbureau waarvoor de backoffice werd uitgevoerd, Pro Students, loopt tot op de dag van vandaag!

Nieuwe naam

In 2019 werd er afscheid genomen van payroll dienstverlening en ging Payrollplaats terug naar de roots: het uitzenden van flexwerkers. Een nieuwe naam was passender en zo werd Payrollplaats het huidige Flexsupport: backoffice voor uitzendbureaus.

Drijfveren

Voor Flexsupport zijn goed werkgeverschap en klanttevredenheid de belangrijkste drijfveren geweest om succesvol te zijn en te blijven. We schreven ons in bij de SNA, werden lid van de ABU en we kregen een VCU-certificering. Daardoor sloot een steeds breder pallet aan uitzenders en detacheerders zich bij Flexsupport aan. Na de coronadip in 2020 zijn we in 2021 weer verder gegaan met groeien. We ontwikkelen diverse initiatieven om flexwerkers duurzaam te ontwikkelen, processen te optimaliseren en we gaan in 2022 ook uitzendbureaus en detacheerders ondersteunen in de ZZP-bemiddeling.

Duurzaam flexwerk

Op ons eigen tempo groeien we door. We doen heel veel dingen wel, maar ook dingen niet. Zo blijven we in onze kracht staan en dicht bij onze kernwaarden. Alleen op die manier zetten we koers op nog 15 jaar waarin we supporter willen zijn van duurzaam flexwerk.

Alle flexwerkers die via ons gewerkt hebben bedankt! Zonder jullie was er geen Flexsupport. Ook dank aan alle (uitzend)ondernemers die samen met ons wilden en willen werken. Dank aan de partners uit de uitzendbranche waarmee wij mooie dingen mogen doen om het onze flexwerkers en klanten makkelijker te maken om uitzenden en detacheren goed vorm te geven. Dank aan alle collega’s die in de afgelopen 15 jaar meegebouwd hebben aan Flexsupport. Echter de meeste dank aan Hem die ons iedere dag weer zegent!

 

Team Flexsupport

Anke, Esmeralda, Leonie, Sietske, Yvonne, Adinka, Gert en Franck

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5