Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Accountmanager ICT Surhuisterveen

Accountmanager ICT Surhuisterveen

Surhuisterveen Automatisering / ICT HBO

28-11-2023 21:08
Referentie:527032726

Algemeen

Gezocht: Gedreven Accountmanager ICT voor een vooraanstaand ICT-bedrijf gevestigd in Surhuisterveen. Bij onze opdrachtgever staat kwaliteit en maatwerk centraal in hun dienstverlening. Als Accountmanager ICT ben jij de sleutel tot het vergroten van ons klantenbestand en het uitbreiden van diensten bij bestaande klanten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en bouwt sterke relaties op, waarbij je verantwoordelijk bent voor acquisitie, het opstellen van contracten en het bieden van advies over diverse IT-, Security- en Telefoniediensten.

Wie zoeken wij?

Voor de versterking en uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een representatieve, enthousiaste en gedreven Accountmanager ICT. Als Accountmanager ICT ben jij de drijvende kracht achter het vergroten van ons klantenbestand en de uitbreiding van diensten bij bestaande klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, waarbij je verantwoordelijk bent voor acquisitie, het opvolgen van leads, het opstellen van SLA-contracten, uitwerken van voorstellen en het opbouwen van nieuwe relaties. Daarnaast benader je bestaande klanten proactief en voorzie je hen van advies over onze ICT-, Security- en Telefoniediensten, met als ultieme doel een hoge klanttevredenheid. Jij bent het levende visitekaartje van de opdrachtgever!

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris en prestatiegerelateerde flexibele beloningen, voorziet onze opdrachtgever in zakelijk vervoer en de benodigde middelen. Je krijgt volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling van vakkennis. Kortom, er wordt geïnvesteerd in jouw groei en succes!

Wie ben jij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Klantgericht met een positieve werkhouding
  • Analytisch en accuraat in werkzaamheden
  • Ervaring met diverse ICT- en telefoniesystemen

Ben jij de Accountmanager ICT die wij zoeken? Solliciteer direct door te bellen, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-34902121, of een e-mail te sturen naar thijs@dewerkbemiddelaar.nl.

Informatie

Locatie Surhuisterveen
Branche Automatisering / ICT
Benodigde opleiding HBO

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5