Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Diensten / Advies

Uitzendbureau Advies

Flexsupport bestaat al meer dan 15 jaar en heeft derhalve de nodige kennis in huis van het uitvoeren van een uitzendbureau. Deze kennis delen wij met onze klanten, maar ook met hen die interesse hebben. Met Uitzendbureau Advies maken we de uitzendbranche iedere dag een beetje beter!

 

Wilt u meer info?

Uitzendbureau Advies

Uitzendbureau Advies van Flexsupport (Flexadvies) biedt u ondersteuning, inzichten en praktisch advies voor een efficiënte inrichting van uw bedrijfsvoering. Wij denken met u mee over de toekomst van uw uitzendbureau op strategisch niveau. Zo kunt u vol vertrouwen de eerste of de volgende stappen maken bij het starten of uitbouwen van uw uitzendbureau. Onze meerwaarde is dat we bij Flexsupport veel ervaring in het begeleiden en adviseren van ondernemers in diverse fases hebben. Met dit Flexadvies kunnen wij u met raad en daad terzijde staan in elke fase van uw ondernemerschap.

 

Groeipijn

Veel uitzendondernemingen kampen met groeipijn en lopen tegen ingewikkelde wet- en regelgeving aan. We merken in onze gesprekken met (potentiële) klanten dat de behoefte aan kennis over efficiëntie in de bedrijfsvoering en strategisch inzicht groot is. Een traject met Flexadvies kan u als uitzendondernemer zekerheid geven om de volgende stap te maken.

In deze dynamische markt wilt u wendbaar blijven en zich kunnen aanpassen aan de steeds wisselende marktomstandigheden. Risicobeheersing is cruciaal en beslissingen voor de langere termijn dienen gemaakt te worden op basis van de juiste informatie. Flexadvies is uw sparringpartner om goed onderbouwde strategische beslissingen te kunnen maken. Onze consultancy onderscheidt zich door het praktisch gegeven advies dat voort komt uit jarenlange ervaring in de flexbranche.

 

Nuchtere Groningers

Flexadvies is van de open communicatie. Confronterend als de situatie erom vraagt en met een vleugje Groningse nuchterheid denkend in kansen en mogelijkheden. We bieden advies op maat voor kleine tot middelgrote uitzendbureaus. In onze rapportage geven wij u direct toe te passen adviezen en inzichten die voortkomen uit de huidige situatie en gekoppeld zijn aan uw wens voor de toekomst. U kunt direct aan de slag en bent beter voorbereid op de toekomst!

 

Kosten

We starten ons adviestraject met een kennismaking met u als ondernemer en uw onderneming. Samen brengen we de casus in kaart. Zodra we uw uitdaging helder hebben gaan we met u aan de slag. Er volgen één of meerdere gesprekken en we brengen ons advies uit in een rapport. Het traject is met het bespreken van het rapport afgerond. De casusbespreking kost eenmalig €250,- en ons uurtarief is €95,- per uur. Uiteraard maken wij na het eerste gesprek een inschatting hoeveel uur het traject beslaat. Zo heeft u op voorhand een goede indicatie van de kosten.

Advies gesprek aanvragen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5