Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Administratief Medewerker Logistiek

Administratief Medewerker Logistiek

Winterswijk Administratief / secretarieel, Logistiek / groothandel Geen

04-08-2023 06:50
Referentie:1889744332

Algemeen

Ben je nauwkeurig, proactief en altijd op zoek naar oplossingen? Houd je ervan om onderdeel te zijn van een dynamisch team en wil je werken in de uitdagende wereld van de transport en logistiek? Dan is Momentum Flex op zoek naar jou! Voor één van onze opdrachtgevers in Winterswijk zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Logistiek. In deze rol speel je een essentiële rol in de organisatie en ben je een cruciale schakel in de logistieke processen.

Jouw werkzaamheden als Administratief Medewerker Logistiek

In deze functie zal jij je onder andere bezighouden met het registreren van zending gegevens. Je zult een essentiële rol spelen in de logistieke keten, waarbij jij ervoor zorgt dat alle gegevens correct en up-to-date zijn. Hiermee zorg je voor een vloeiend proces, waarbij iedereen op de hoogte is van de status van hun zendingen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inboeken van orders. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat iedere order correct wordt ingeboekt en dat de juiste mensen worden geïnformeerd. Dit vraagt om een sterke aandacht voor detail en een goed vermogen om overzicht te houden.
Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen en zorgen worden aangepakt. Dit betekent dat sterke communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid essentieel zijn voor deze functie.
Tot slot beheer je de emballageaccounts. Dit betekent dat je overzicht moet houden over de in- en uitgaande emballage en ervoor moet zorgen dat alles op de juiste plek terechtkomt.

Over deze werkgever

Dit bedrijf is een ‘grote jongen’ in de transportbranche en zit niet stil. Deze internationale organisatie blijft doorgroeien en is met 11.000 medewerkers actief in 20 landen. Het team van de Packaging Pool in Winterswijk is iets kleiner. De (ongeveer) 25 medewerkers over verschillende disciplines vormen een divers, maar hecht team. Woorden die dit team goed omschrijven zijn ‘trots’ en ‘no-nonsense’. Er wordt samen hard gewerkt, maar net zo hard gelachen.

Over jou

Je bent een toegewijde en georganiseerde persoon met een hart voor logistiek. In een wereld vol deadlines, drukke schema’s en complexe processen vind je met gemak je weg. Je houdt ervan om de puntjes op de i te zetten en de rust te bewaren in hectische tijden.
Als Administratief Medewerker Logistiek ben je de onmisbare schakel die zorgt dat alles soepel loopt. Je hebt een scherp oog voor detail en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je kunt goed multitasken en bent in staat om overzicht te behouden, ook als er meerdere ballen tegelijk in de lucht zijn.
Communicatie is jouw tweede natuur. Je praat gemakkelijk met verschillende afdelingen en externe partners om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Je bent niet bang om vragen te stellen of duidelijkheid te scheppen waar nodig.

Verder:

 • Beschik je over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van logistiek of administratie.
 • Heb je uitstekende administratieve vaardigheden en ben je in staat nauwkeurig en systematisch te werken.
 • Ben je stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines en veranderende prioriteiten.
 • Ben je proactief, oplossingsgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Beheers je de Nederlandse, Engelse, en Duitse taal goed.

Aan de slag als Administratief Medewerker Logistiek. Hier kun je op rekenen:

 • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige werkomgeving waarin teamspirit en samenwerking centraal staan.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Een heerlijke lunch op vrijdag
 • Korting op diensten van dit bedrijf (o.a. ferry-tickets)

Werken via Momentum Flex

Bij Momentum Flex geloven we in een persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en werkgevers. Om de juiste klik tussen beide partijen te garanderen steken we ook zelf de handen uit de mouwen. Je kunt ons dus zomaar tegenkomen op de werkvloer bij een van onze werkgevers.

Informatie

Locatie Winterswijk
Branche Administratief / secretarieel, Logistiek / groothandel
Benodigde opleiding Geen

Recruiter

Marco van Schaijk

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

 • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
 • Alle informatie die je nodig hebt
 • Volledig gratis te downloaden
4,8/5