Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Allround Productiemedewerker

Allround Productiemedewerker

Winterswijk Productie / industrie MBO

16-07-2024 11:16
Referentie:712569053

Algemeen

Op zoek naar een dynamische uitdaging in de wereld van productie? Stop met zoeken, want wij hebben de perfecte baan voor jou! Bij Momentum Personeel hebben we een fantastische kans voor jou! We zijn op zoek naar een super gemotiveerde Allround Productiemedewerker om het team van onze opdrachtgever te versterken. Als jij een passie hebt voor productie, een hands-on mentaliteit en niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken, dan ben jij de perfecte match voor deze functie!

Jouw werkzaamheden als Allround Productiemedewereker

Als Allround Productiemedewerker speel je een cruciale rol in het productieproces. Je krijgt een gevarieerd takenpakket, van het assembleren en controleren van producten tot het verzendklaar maken van bestellingen. Geen dag is hetzelfde, en je zult al je vaardigheden en creativiteit kunnen inzetten om de producten tot in perfectie te maken.

Tijdens jouw dienst:

Sta jij o.a. aan het roer van de frees- en draaiafdeling, waar vakmanschap en precisie samenkomen. Het in- en uitladen van producten is slechts een van jouw vele taken. Met een vloeiende beweging hanteer je de slijp- en boormachines, terwijl je vol passie het materiaal vormgeeft tot ware kunstwerken. Het tappen en soevereinen behoren tot jouw repertoire, waardoor je een echte meester wordt in jouw ambacht.
Daarnaast krijg je de kans om je logistieke vaardigheden te laten schitteren. Je bent verantwoordelijk voor het binnenboeken en sorteren van goederen en je speelt een cruciale rol in de expeditie. Het klaarzetten van vrachten voor pakketbezorging en palletvervoer behoort tot jouw takenpakket. En alsof dat nog niet genoeg is, zul je ook het laadproces voor je rekening nemen. Ervaring met het besturen van een heftruck is daarom van grote waarde.

Over deze werkgever

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van lieren en hijswerktuigen. Ze hebben een lange geschiedenis en veel ervaring in hun vakgebied. Verder staan zij bekend om het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten voor verschillende industriële toepassingen. Het bedrijf is trots op hun vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. Ze bieden maatwerkoplossingen aan hun klanten en hebben een team van deskundige medewerkers die zich inzetten voor innovatie en technische excellentie. Als werkgever bieden zij een stimulerende omgeving waarin werknemers de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Over jou

Ben jij gepassioneerd door techniek? Sta jij bekend om je probleemoplossend vermogen en vlotte communicatieve vaardigheden? Ben jij een teamplayer met een onstuitbare positieve drive? Dan ben jij degene die we zoeken!
Als Allround Productiemedewerker kom jij volledig tot je recht. Met jouw affiniteit voor techniek en je proactieve houding zorg je voor een soepele productieomgeving.
Jouw communicatieve vaardigheden zijn een waardevolle aanvulling op het team. Je weet precies hoe je effectief kunt samenwerken en ideeën kunt delen, waardoor iedereen gemotiveerd blijft en het beste uit zichzelf haalt.

Verder:

 • Houd je de veiligheid in het oog
 • Ben je gemotiveerd en gaat duidelijk communiceren je prima af
 • Werk je graag in teamverband
 • Is nauwkeurig werken bij jou de standaard

Aan de slag als Allround Productiemedewerker. Hier kun je op rekenen:

 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag één
 • Een werkomgeving waar je ruimte hebt voor initiatief en creativiteit
 • Leuke en gezonde werksfeer binnen een groeiend familiebedrijf
 • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en vrijdagmiddag borrels

Werken via Momentum Personeel

Bij Momentum Personeel geloven we in een persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en werkgevers. Om de juiste klik tussen beide partijen te garanderen steken we ook zelf de handen uit de mouwen. Je kunt ons dus zomaar tegenkomen op de werkvloer bij een van onze werkgevers.

Informatie

Locatie Winterswijk
Branche Productie / industrie
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Marco van Schaijk

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

 • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
 • Alle informatie die je nodig hebt
 • Volledig gratis te downloaden
4,8/5