Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Chauffeur Zorgvervoer

Chauffeur Zorgvervoer

Zutphen Zorg / welzijn Geen

14-03-2023 15:59
Referentie:884373292

Algemeen

Als taxichauffeur zorgvervoer ben je de bezorger van een prettige taxirit. Je vervoert één of meer vaste groepen reizigers. Dat kunnen kinderen zijn die je naar school brengt, maar ook reizigers die naar een dagbestedingslocatie gaan. Voor de groepen die je vervoert, is vastigheid en stabiliteit erg belangrijk. Om deze reden werkt onze opdrachtgever met vaste chauffeurs die vaste routes rijden. Iedere chauffeur heeft dus een blijvende groep leerlingen en/of cliënten onder zijn/haar hoede. Routes zijn veelal binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats waar de chauffeur woonachtig is.

De werktijden zijn nauw verbonden aan de begin- en eindtijden van de scholen en dagbestedingsactiviteiten. De globale werktijden zijn: 07:00-10:00 uur en 14:30-17:00 uur. Werktijden zijn afhankelijk van de groep(en) die je vervoert.

Jij bent iemand met een groot hart voor reizigers. Je geniet ervan om met mensen te werken. Of dat nu cliënten zijn of kinderen maakt jou niet uit. Je maakt van iedere rit een prettige reis. Je bent loyaal aan jouw groep(en) en je begrijpt dat jouw vertrouwde gezicht het begin is van een mooie dag. Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en je kent de regio goed. Je rijdt moeiteloos van de ene naar de andere bestemming.

Informatie

Locatie Zutphen
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding Geen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5