Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Helpende Plus/Begeleider (24-28 uur, loondienst)

Helpende Plus/Begeleider (24-28 uur, loondienst)

Amsterdam Zorg / welzijn MBO

16-02-2023 17:38
Referentie:747568114

Algemeen

Helpende Plus Gehandicaptenzorg (24-28 uur, loondienst)

Heb jij passie en hart voor het begeleiden van cliënten? Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is bijzonder en mooi werk. Voor een organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Helpende Plus/Begeleider in de Gehandicaptenzorg. Je zult werken met mensen die uniek zijn die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Het betreft een functie voor 24 tot 28 uur per week. Heb je mogelijk interesse en ontvang je graag meer informatie? Dan zien we je reactie op deze vacature graag tegemoet.

Wat ga je doen?

Als Helpende Plus/Begeleider observeer, verzorg, begeleid en stimuleer je mensen in de gehandicaptenzorg. Op basis van een behandelplan stimuleer je de bewoners in hun ontwikkeling en zorg je ervoor dat ze zo zelfstandig mogelijk verder kunnen met hun leven. Het zorgen dat de bewoners zich veilig en thuis voelen is voor jou een belangrijke taak. Binnen de zorginstelling zijn er diensten op groepen voor uiteenlopende doelgroepen. Na een persoonlijk gesprek wordt er gekeken bij welke groep jouw kennis en ervaring het beste aansluit. We willen ervoor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt, zodat jij kan doen wat je het liefste doet en waar je in uitblinkt.

Wie ben jij?

Door jouw functie als Helpende Plus/Begeleider speel jij een belangrijke rol in het leven van je cliënt. Je bent stressbestendig en staat open om nieuwe dingen te leren. Je kijkt naar de mensen achter het gedrag. Je zorgt dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf en de omgeving. Daarnaast leer je de cliënten omgaan met emoties. Je bent enthousiast en je denkt graag mee in het creatief zoeken naar oplossingen.

 • Je hebt een afgerond MBO of HBO-diploma richting MMZ, SPH, Social Work, Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, VIG, Verpleegkundige
 • Je bent flexibel inzetbaar voor 24-28 uur per week
 • Je hebt recente ervaring als begeleider in de GHZ
 • Je kan omgaan met agressie en moeilijk te begrijpen gedrag
 • Je bent leergierig en geduldig in de omgang
 • Je bent in staat om onregelmatige diensten te draaien
 • Je bent stressbestendig
 • Je hebt de mindset om altijd het beste uit jezelf en de dienst te halen. Dat stapje extra zetten zit in jouw persoonlijkheid.

Wat wij jou bieden

 • Een cao-conform uurloon
 • Een uitdagende en dynamische ervaring binnen een gemotiveerd team.

Interesse? Neem dan contact op en stuur je CV + diploma met motivatiebrief naar vacature@zorgleeuw.nl. Na jouw sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Informatie

Locatie Amsterdam
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Furgell Pansa

Bereikbaar via:

furgell@zorgleeuw.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

 • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
 • Alle informatie die je nodig hebt
 • Volledig gratis te downloaden
4,8/5