Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / IT Business Consultant Groningen

IT Business Consultant Groningen

Groningen Automatisering / ICT Geen

04-02-2024 10:29
Referentie:13239636

Algemeen

Onze opdrachtgever is actief op zoek naar een gedreven IT–Business Consultant die klanten ondersteunt bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen met behulp van IT-oplossingen. In deze rol werk je regelmatig onsite bij klanten en werk je nauw samen met collega’s. Je hebt het vermogen om bedrijfsprocessen te analyseren, kwetsbaarheden te identificeren en advies te geven aan klanten. De kernwaarden die zij hoog in het vaandel dragen zijn passie, uitdaging en meesterschap. Jouw persoonlijkheid, instelling en ambitie zijn voor hen van groot belang, gevolgd door jouw kennis.

Wat is jouw passie?

Analyseren, optimaliseren en meetbare resultaten behalen zijn inherent aan jouw karakter. Je gedijt goed in complexe situaties en hebt een talent voor het doorgronden van systemen, het inzichtelijk maken ervan en vervolgens verbeteringen aanbrengen. Je hebt niet alleen oog voor de technische aspecten, maar begrijpt ook de menselijke factor in bedrijfsprocessen. Als kind was je al gefascineerd door computers, applicaties en gadgets, en jouw affiniteit met IT is vanzelfsprekend.

Waar zit jouw meesterschap?

Met een denk- en werkniveau op HBO en minimaal 3 jaar relevante ervaring ben je in staat bedrijfsprocessen te doorgronden en kwetsbaarheden te identificeren. Je combineert jouw kennis van bedrijfskunde met informatica en hebt het vermogen om voortdurende verbeteringen te signaleren, klanten hierover te adviseren en de implementatie ervan te realiseren. Je beschikt over uitgebreide kennis van Office 365 en aanverwante oplossingen.

Durf jij de uitdaging aan? Wij bieden je:

Een professioneel team met enthousiaste collega’s, een omgeving waarin jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar je de ruimte krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij ook mogelijkheden voor het volgen van cursussen en trainingen. Onze organisatie kenmerkt zich door een nuchtere, informele en professionele cultuur waar passie, uitdaging en meesterschap leiden tot stabiele groei (vier jaar op rij FD Gazellen). Tenslotte organiseren wij regelmatig gezellige borrels om samen successen te vieren.

Wij streven ernaar de kandidaat te vinden die het beste aansluit bij bovenstaand profiel. Mocht je niet geheel voldoen aan de gestelde eisen maar overtuigd zijn dat je de juiste kandidaat bent, laat het ons dan vooral weten!

Solliciteer direct door te bellen, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-34902121, of een e-mail te sturen naar thijs@dewerkbemiddelaar.nl.

Informatie

Locatie Groningen
Branche Automatisering / ICT
Benodigde opleiding Geen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5