Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / IT Business Consultant Groningen

IT Business Consultant Groningen

Groningen Automatisering / ICT Geen

28-11-2023 20:40
Referentie:196868403

Algemeen

Ben je gepassioneerd om bedrijfsprocessen te optimaliseren met slimme IT-oplossingen? Wij zijn op zoek naar een IT-Business Consultant die klanten ondersteunt bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen door effectieve IT-oplossingen te implementeren. In deze rol werk je nauw samen met klanten en collega’s, waarbij je regelmatig op locatie aanwezig bent bij diverse bedrijven.

Jouw expertise ligt in het analyseren van bedrijfsprocessen en het identificeren van mogelijkheden voor verbetering. Je bent in staat om klanten te adviseren over de meest geschikte IT-oplossingen en deze succesvol te implementeren. Daarnaast beschik je over grondige kennis van Office 365 en gerelateerde oplossingen, waarbij je zowel de technische systemen als de menselijke aspecten begrijpt binnen deze processen.

Wij zoeken een professional met een passie voor systeemanalyse, het behalen van resultaten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met minimaal 3 jaar relevante ervaring en een HBO-niveau weet je de kloof te overbruggen tussen bedrijfskunde en informatica.

Wat wij bieden

Als onderdeel van ons professionele team bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We voorzien in een competitief salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere training en scholing. Onze organisatie staat bekend om haar nuchtere, informele cultuur en gestage groei, gedreven door passie, uitdaging en vakmanschap. Niet voor niets zijn we al 4 jaar op rij erkend als FD Gazellen.

Denk je dat jij de IT-Business Consultant bent die wij zoeken? Solliciteer direct!
Bel of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-34902121. Je kunt ook mailen naar thijs@dewerkbemiddelaar.nl.

Informatie

Locatie Groningen
Branche Automatisering / ICT
Benodigde opleiding Geen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5