Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Kennisbank / Vacature voor enthousiast backoffice talent!

Vacature voor enthousiast backoffice talent!

Wil jij wel intercedent zijn, maar geen salestargets hebben? Heb jij affiniteit met arbeidsrecht en wil jij je daarin ontwikkelen? Vind jij het leuk om de administratie van onze flexwerkers en ZZP-ers goed uit te voeren? Dan zoeken wij jou!

 

Vacature backoffice talent

De functie

Wij gaan voor 4,5 van 5 Google sterren in onze klantreviews. Jij bent als backoffice specialist de belangrijkste schakel in het realiseren van dat doel.

Jij verzorgt samen met Yvonne, Sietske, Anke, Leonie en Esmeralda de (financiële) administratie en geeft klanten advies over HR vraagstukken. Je moet hierbij denken aan de verloning en facturatie van gewerkte uren door de flexwerkers en ZZP-ers die bemiddeld zijn, maar ook aan cao-controle, uitvoering geven aan certificeringen en het up-to-date houden van personeelsdossiers.

Ook pak je samen met het team projecten op die onze dienstverlening verbeteren of uitbreiden. Veel afwisseling en ruimte voor jouw inbreng!

 

Jij kan

– Nauwkeurig en gestructureerd werken, want je dag gaat niet altijd zoals je gepland hebt;

– Steeds complexere wet en regelgeving eenvoudig uitleggen aan onze klanten en verwerken in je dagelijkse werkzaamheden;

– Omgaan met veranderingen, want groeien betekent verandering;

– HR advies geven doordat je de actuele wet- en regelgeving kent en kan toepassen;

– Collega’s coachen op persoonlijke ontwikkeldoelen, zodat iedereen groeit;

– Samen met ons onze dienstverlening verder professionaliseren.

 

Jij bent

– Iemand die positief denkt in kansen en mogelijkheden;

– Procesmatig sterk en consequent in je werk;

– Eerlijk en je praat met respect over onze flexwerkers, klanten en de collega’s.

 

Jij hebt

– Een afgeronde hbo-opleiding of werkervaring op hbo-niveau met een afgeronde mbo-4 opleiding;

– Werkervaring in administratieve en / of financiële binnendienst functies bij een uitzendbureau.

 

Flexsupport is

Een informeel bedrijf, gevestigd in het meest duurzame kantoor van Groningen (DE STEK). Wij vieren successen, geven elkaar feedback en we zijn een club enthousiaste collega’s bij elkaar. Wij houden van korte communicatielijnen, we willen dingen simpel houden en er is volop ruimte voor jouw ideeën. Bovenstaande klinkt als stevige promotie, maar het is echt allemaal waar!

 

Wij bieden

Een baan voor minimaal 24 – 36 uur per week. Uiteraard is je salaris met een bonusregeling en je pensioen bij ons goed geregeld. Wij werken veelal op kantoor, maar een dag thuiswerken is geen probleem.

Zie jij jezelf werken bij ons? Reageer dan vóór 15 april door je CV en een motivatie te mailen naar: gert@flexsupport.nl. Heb je aan deze tekst niet voldoende? Dan kun je Gert Arends bellen op: 06 – 46 700 760.

4,8/5