Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Medewerker boomkwekerij

Medewerker boomkwekerij

Winterswijk Corle Tuinbouw / agrarisch Geen

13-07-2023 11:34
Referentie:1800515030

Algemeen

Ben je een natuurliefhebber met groene vingers? Zoek je een dynamische baan waarin je je passie voor planten en bomen kunt uitleven? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker boomkwekerij die het team van onze opdrachtgever komt versterken. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om in een levendige omgeving te werken, omringd door prachtige planten en een gezellig team. Dus, als je klaar bent om je handen uit de mouwen te steken en je carrière te laten groeien, lees dan snel verder!

Jouw werkzaamheden als medewerker boomkwekerij

Als medewerker boomkwekerij ben jij de groene duizendpoot die het leven van bomen en planten laat opbloeien! Je stapt ’s ochtends vol energie de kwekerij binnen, klaar om je handen uit de mouwen te steken. Je verzorgt jonge zaailingen met liefde en aandacht, geeft ze water, snoeit ze zorgvuldig en helpt ze groeien tot sterke, gezonde bomen. Je bent niet bang om vies te worden, want het verpotten en verplaatsen van de planten hoort er ook bij. Daarnaast ben je een kei in het herkennen en bestrijden van plagen en ziekten, zodat de bomen altijd in topconditie zijn. Met jouw passie voor groen en natuur draag je bij aan het creëren van prachtige landschappen en groene oases. Als medewerker boomkwekerij ben je een belangrijke schakel in het groene team en geniet je elke dag van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Tijdens jouw dienst:

Ondersteun je bij het planten, snoeien en verzorgen van diverse tuinplanten.
Ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij het opbouwen en onderhouden van de kwekerij.
Help je bij het verzamelen en verpakken van bestellingen voor transport.
Voer je algemene onderhoudstaken uit, zoals het schoonhouden van de kwekerij en het opruimen van materialen.

Over deze werkgever

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de tuinplantenindustrie met een passie voor het creëren van groene en bloeiende tuinen. Met jarenlange ervaring en expertise streven ze ernaar om de mooiste en meest kwalitatieve planten te leveren aan zowel particuliere klanten als professionele hoveniers. Het bedrijf hecht grote waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en zet zich actief in voor het behoud van biodiversiteit. Het team van enthousiaste medewerkers staat bekend om hun uitgebreide kennis en uitstekende service, waardoor ze klanten kunnen voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen. Als je wilt werken in een bloeiende omgeving met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, dan is deze vacature bij onze opdrachtgever zeker iets voor jou!

Over jou

Als medewerker boomkwekerij ben jij zeer geïnteresseerd in de natuur en heb je een passie voor planten en bomen. Verder heb je een gedegen kennis van boomsoorten, groeiprocessen en de benodigde verzorging. Met jouw oog voor detail en zorgvuldige werkwijze zorg jij ervoor dat de planten in de boomkwekerij optimaal groeien en gedijen.

Verder:

Ben jij een echte teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken en neemt graag initiatief. Jouw enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaarheid maken je een waardevolle aanwinst voor iedere boomkwekerij.

Aan de slag als Medewerker boomkwekerij. Hier kun je op rekenen:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene omgeving
  • Mogelijkheid om veel te leren over boomkwekerijen en tuinbouw
  • Werken in een gezellig en gemotiveerd team van collega’s
  • Marktconform salaris volgens de Cao Open Teelten
  • Mogelijkheid tot doorgroeien en het volgen van relevante cursussen

Werken via Momentum Flex

Bij Momentum Flex geloven we in een persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en werkgevers. Om de juiste klik tussen beide partijen te garanderen steken we ook zelf de handen uit de mouwen. Je kunt ons dus zomaar tegenkomen op de werkvloer bij een van onze werkgevers.

Informatie

Locatie Winterswijk Corle
Branche Tuinbouw / agrarisch
Benodigde opleiding Geen

Recruiter

Marco van Schaijk

Bereikbaar via:

mail@momentumflex.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5