Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Medewerker Distributiecentrum / Rangeerder

Medewerker Distributiecentrum / Rangeerder

Winterswijk Logistiek / groothandel, Transport Geen

27-03-2024 10:03
Referentie:815478084

Algemeen

Houd jij wel van een frisse werkomgeving zonder al te veel poespas? Passen wisselende werktijden uitstekend in jouw flexibele agenda? Dan ben jij misschien de medewerker distributiecentrum / Rangeerder die we zoeken voor dit groeiende internationale transportbedrijf in Winterswijk.

Jouw werkzaamheden als medewerker distributiecentrum

In het distributiecentrum van dit transportbedrijf ga jij aan de slag met gekoelde vleesproducten. Je laadt en lost, sorteert en zorgt dat de juiste producten bij de eindklant terecht komen. Zo zorg je ervoor dat bij de klanten van dit bedrijf, die variëren van supermarkt tot restaurant, de vleesproducten lekker op tijd in de schappen (of op tafel) staan.

Jouw werkzaamheden als Rangeerder

Als rangeerder ben jij de onmisbare schakel die zich moeiteloos aanpast aan variabele werktijden, zelfs als dat betekent dat je ’s avonds of in het weekend paraat staat. Je belangrijkste opdracht? Het soepel manoeuvreren van koelwagens richting de dockshelters en ze nauwkeurig parkeren op het terrein. Maar daar houdt het niet op: jouw expertise zorgt er ook voor dat alle koelmotoren optimaal functioneren door ze correct af te stellen en regelmatig te controleren.

Over deze werkgever

Dit bedrijf is een ‘grote jongen’ in de transportbranche en zit niet stil. Deze internationale organisatie blijft doorgroeien en is met 11.000 medewerkers actief in 20 landen. Het team van het distributiecentrum in Winterswijk is iets kleiner. De (ongeveer) 50 internationale medewerkers vormen een divers, maar hecht team. Woorden die dit team goed omschrijven zijn ‘trots’ en ‘no-nonsense’. Er wordt samen hard gewerkt, maar net zo hard gelachen.

Over jou

Jij bent een harde werker en ‘flexibiliteit’ staat in de top 5 van jouw persoonlijke eigenschappen. Begrijp ons niet verkeerd: je hoeft geen acrobatische vaardigheden te hebben. Maar dat je op wisselende tijden (ook in het weekend) aan het werk gaat vind jij geen probleem. Dat je voornamelijk in de middag- en avonduren aan de slag moet zie jij zelfs als een voordeel. Kun je ’s ochtends net even wat langer snoozen…

Jij snapt dat de werkdag pas eindigt als het werk gedaan is. Je gelooft in ‘samen uit, samen thuis’ en steekt de handen graag uit de mouwen om jouw collega’s te helpen met het afronden van hun taken. Oh, en je kunt wel wat hebben… Je vindt het dan ook geen probleem om te werken met zowel voorverpakt als hangend vlees.

Verder:

Houd je de veiligheid in het oog
Ben je zelfstandig
Heb je – bij voorkeur – ervaring met (electro)palletwagens en laden/lossen.
Beheers jij de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Aan de slag als medewerker distributiecentrum / Rangeerder. Hier kun je op rekenen:

Een afwisselend rooster
Een passend salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer

Toeslagen:

  • Overuren – 130%
  • Werken op zaterdag – 150%
  • Werken op zondag – 200%

Een heerlijke lunch op vrijdag
Korting op diensten van dit bedrijf (o.a. ferry-tickets)
Collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering
De leukste bedrijfsuitjes!

Meer weten? Bel of Whatsapp ons op 0543-201031 of stuur even een mail via mail@momentumflex.nl. Ben je al overtuigd? Solliciteren doe je via de knop hieronder!

Informatie

Locatie Winterswijk
Branche Logistiek / groothandel, Transport
Benodigde opleiding Geen

Recruiter

Marco van Schaijk

Bereikbaar via:

mail@momentumflex.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5