Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst

Beltrum Productie / industrie, Technisch / bouw Geen

19-10-2023 06:22
Referentie:887487355

Algemeen

Medewerker Technische Dienst

Ambacht, traditie, en techniek komen samen bij Klompenfabriek Nijhuis in Beltrum! Deze wereldleider in de productie van klompen en houten souvenirs, met producten die over de hele wereld verkocht worden, staat bekend om haar unieke internationale uitstraling gecombineerd met de authentieke Achterhoekse mentaliteit.

Bij Klompenfabriek Nijhuis zijn ze innovatief. Alle machines (hardware en software) worden inhouse ontwikkeld. Nijhuis klompenfabriek geeft haar medewerkers de mogelijkheid te groeien en zich te ontwikkelen.
Zij doen hun best voor een langdurige en fijne samenwerking. No-nonsense, hard werken, gezelligheid en collegialiteit staan daarbij centraal.

Als medewerker van de technische dienst ben je bezig met het onderhoud en het omstellen van een variëteit aan machines, zoals klompen productiemachines en schuurmachines. Je speelt een actieve rol in de innovatie en doorontwikkeling van zowel producten als machines. Hierbij opereer je in een steeds veranderende omgeving waar elke dag uniek is. Wij zijn op zoek naar een technisch talent dat een proactieve houding heeft, zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren en minstens 32 uur per week beschikbaar is.

Spreekt het bovenstaande jou aan? Kun jij zelfstandig, maar ook in teamverband werken?
Heb jij daarbij een aanpakkersmentaliteit en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
(Bellen of WhatsApp via: 0543 -201 031)
Mogelijk dat jij dan al op korte termijn het gezellige en gemotiveerde team bij Nijhuis Klompenfabriek kunt gaan versterken.

Werktijden: 8.30 -17.00 uur > Vrijdagmiddag zijn ze gesloten, dus lekker vroeg het weekeind in!

Informatie

Locatie Beltrum
Branche Productie / industrie, Technisch / bouw
Benodigde opleiding Geen

Recruiter

Marco van Schaijk

Bereikbaar via:

mail@momentumflex.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5