Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / (Persoonlijk) Begeleider voor zorglocatie in Hoogeveen

(Persoonlijk) Begeleider voor zorglocatie in Hoogeveen

Hoogeveen Zorg / welzijn MBO

30-04-2024 08:26
Referentie:1480295324

Algemeen

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van mensen met een ernstige verstandelijke meervoudige beperking (EMB)? Ben jij een stevige, empathische persoonlijk begeleider die graag in teamverband werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de locatie:
De zorglocatie in Hoogeveen biedt zorg aan 12 cliënten met een EMB. Deze cliënten, verdeeld over twee groepen, hebben behoefte aan ondersteuning in verschillende aspecten van hun dagelijks leven. Als Persoonlijk Begeleider zul je nauw samenwerken met ons multidisciplinaire team en de verwanten van de cliënten. Elk individu heeft zijn eigen appartement, volledig aangepast aan zijn of haar behoeften.

Wie we zoeken:
Wij zoeken een proactieve (persoonlijk) begeleider die communicatief sterk is en gemakkelijk verbindingen legt. Je bent in staat om het welzijn van de cliënten te waarborgen door effectieve coördinatie van zorg en ondersteuning. Een positieve en open houding, gecombineerd met vakmanschap en professionaliteit, zijn essentieel voor deze functie. We verwachten dat je flexibel bent en bereid bent om onregelmatige diensten te draaien, inclusief dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wat je doet:
Als Persoonlijk Begeleider coördineer je de zorg rondom de cliënt en bespreek je eventuele veranderingen met het multidisciplinaire team. Je hebt ervaring met cliënten met ernstige meervoudige beperkingen en beschikt over enige medische kennis. Naast het bieden van zorg, ondersteun je de cliënten bij dagelijkse activiteiten zoals wassen en toiletgang.

Belangrijkste vereisten:

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
  • Ervaring in een soortgelijke functie.
  • lexibiliteit met betrekking tot onregelmatige diensten.

Wat bieden wij je:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris volgens FWG 45 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via cursussen, trainingen en e-learnings.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie? Neem dan contact met ons op via 0592 – 20 50 18 of stuur een e-mail met je CV en motivatie naar info@topzorgpersoneel.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en naar de mogelijkheid om samen te werken aan het welzijn van cliënten!

Informatie

Locatie Hoogeveen
Branche Zorg / welzijn
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Bonny van der Veen

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5