Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Projectmonteur E/W

Projectmonteur E/W

Winterswijk Technisch / bouw MBO

27-06-2023 12:42
Referentie:1126095202

Algemeen

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging waarbij je jouw technische vaardigheden kunt laten schitteren? Houd je van afwisseling, teamwork en het realiseren van projecten van A tot Z? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectmonteur E/W die graag de handen uit de mouwen steekt en van elk project een succes wil maken. Dus, als jij een passie hebt voor elektrotechniek en werktuigbouwkunde, lees dan snel verder en ontdek hoe jij je talent kunt inzetten in deze dynamische rol.

Jouw werkzaamheden als Projectmonteur

Als projectmonteur E/W speel je een essentiële rol in het succesvol voltooien van technische projecten. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige systemen binnen verschillende projecten.
Met jouw expertise zorg je ervoor dat alle elektrische en mechanische installaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Je werkt nauw samen met het projectteam en voert je werkzaamheden uit volgens de planning en specificaties. Je taken omvatten onder andere het leggen van bekabeling, installeren van schakelkasten, monteren van apparatuur, testen van systemen en het verhelpen van eventuele storingen. Je bent bekend met elektrotechnische schema’s en kunt deze moeiteloos lezen en interpreteren.
Als projectmonteur E/W is het van groot belang dat je probleemoplossend vermogen hebt en snel kunt handelen bij onvoorziene situaties. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar kunt ook goed samenwerken met andere teamleden. Daarnaast houd je nauwkeurig documentatie bij van de uitgevoerde werkzaamheden.
Je bent flexibel en bereid om op locatie te werken, aangezien projecten op verschillende plaatsen kunnen worden uitgevoerd. Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en draagt actief bij aan een veilige werkomgeving.

Over deze werkgever

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Ze streven naar innovatieve en energiebewuste concepten met optimaal comfort. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit door aandacht te besteden aan hun medewerkers. Ze bouwen persoonlijke relaties op met klanten en streven naar diepgang in de oplossingen die ze bieden. Hun missie is om een professionele, klantgerichte en innovatieve organisatie te worden met oog voor medewerkers, terwijl hun visie gericht is op het ontwikkelen van betere bouwprocessen voor duurzame en efficiënte gebouwen.

Wat verwachten we van jou?

Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar enthousiasme en leergierigheid zijn net zo belangrijk!
Je hebt kennis van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en kunt technische tekeningen lezen.
Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en hebt oog voor kwaliteit.
Een flexibele instelling en de bereidheid om op verschillende locaties te werken.

Verder:

 • Ben je in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen
 • Zelfstandig, proactief en stressbestendig
 • Communicatief vaardig en een teamspeler

Aan de slag als Projectmonteur E/W. Hier kun je op rekenen:

 • Een uitdagende en afwisselende baan bij een gerenommeerde opdrachtgever.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Werken via Momentum Flex

Bij Momentum Flex geloven we in een persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en werkgevers. Om de juiste klik tussen beide partijen te garanderen steken we ook zelf de handen uit de mouwen. Je kunt ons dus zomaar tegenkomen op de werkvloer bij een van onze werkgevers.

Informatie

Locatie Winterswijk
Branche Technisch / bouw
Benodigde opleiding MBO

Recruiter

Marco van Schaijk

Bereikbaar via:

mail@momentumflex.nl

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

 • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
 • Alle informatie die je nodig hebt
 • Volledig gratis te downloaden
4,8/5