Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Schoonmaakmedewerker in de Achterhoek

Schoonmaakmedewerker in de Achterhoek

Winterswijk Schoonmaak Geen

16-07-2024 11:27
Referentie:1534239142

Algemeen

Blinkende vloeren, streeploze ramen en stofvrije bureaus. Ze zullen weten dat je bent geweest. Schoonmaken is zeg maar ‘echt jouw ding’. Mooi! Voor een schoonmaakbedrijf in het hart van de Achterhoek zoeken we een schoonmaakmedewerker voor bedrijven en particulieren in de omgeving van Groenlo, Winterswijk, Lichtenvoorde, Borculo, Ruurlo, Eibergen, Haaksbergen en Bocholt.

Jouw werkzaamheden als schoonmaakmedewerker

Gewapend met dweil en poetsdoek ga jij tijdens jouw dienst op pad naar verschillende klanten in de Achterhoek of net over de grens in Duitsland. Waar je precies aan de slag gaat wordt in overleg bepaald. Zo kun jij de vaste schoonmaakmedewerker van die luxe autoshowroom in Lievelde worden, maar ook de vaste hulp van mevrouw de Wit in Lichtenvoorde.

Over deze werkgever
Dit schoonmaakbedrijf in de Achterhoek staat dagelijks klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Van showroom en kantine tot het woonhuis van dat hardwerkende gezin; dit bedrijf gaat iedere keer weer met evenveel liefde aan de slag. Deze werkgever is toegankelijk en staat altijd klaar voor het eigen personeel. Werken bij deze organisatie betekent veel mogelijkheden en veel vrijheid. Wij zouden het wel weten ?.

Over jou

Het motto van deze werkgever, ‘geen woorden maar daden’, past perfect bij jou. Jij rolt de mouwen maar wat graag op voor een goede schoonmaaksessie. Je hebt oog voor detail en kijkt verder dan het takenlijstje dat de klant je geeft. De wisselende diensten in dit werk vind jij ideaal! Het geeft je de tijd om voor je werk nog even een blokje om te gaan met de hond, je uit te leven in de sportschool of de kinderen naar school te brengen.

Verder:

 • Ben je punctueel
 • Kun je goed zelfstandig werken
 • Vind je een schoonmaakklus in teamverband ook leuk

Aan de slag als schoonmaakmedewerker. Hier kun je op rekenen:

 • Een flexibel rooster
 • Een salaris vanaf € 12,15 bruto per uur
 • Toeslagen, o.a.:
  * Overuren reguliere dag – 130%
  * Overuren feestdag – 250%
  * Werken op zaterdag – 150%
  * Werken op zondag – 200%

Meer weten? Stuur dan even een berichtje aan Marco (mail@momentumpersoneel.nl). Hij kan je alles vertellen over deze functie. Ben je al overtuigd? Solliciteren doe je via de knop hieronder!

Werken via Momentum Personeel

Bij Momentum Personeel geloven we in een persoonlijke aanpak. We kennen onze kandidaten en werkgevers. Om de juiste klik tussen beide partijen te garanderen steken we ook zelf de handen uit de mouwen. Je kunt ons dus zomaar tegenkomen op de werkvloer bij een van onze werkgevers.

Informatie

Locatie Winterswijk
Branche Schoonmaak
Benodigde opleiding Geen

Recruiter

Marco van Schaijk

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

 • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
 • Alle informatie die je nodig hebt
 • Volledig gratis te downloaden
4,8/5